restructurările şi concediul de creştere a copilului.

In jos

restructurările şi concediul de creştere a copilului.

Mesaj  aurapopescu la data de Dum 23 Aug 2009 - 20:51

Domnule Liviu,
Mă iertaţi pentru îndrăzneala de a vă contacta astfel. Vreau să vă supun atenţiei următorul aspect: sunt în concediu de creştere a copilului de câteva luni. Azi, pe la amiază, m-au sunat de la şcoală că mâine, la ora 9 se face o şedinţă privind restructurările. Ce s-ar putea vorbi? De ce mă cheamă şi pe mine? Postul meu nu este rezervat? Risc oare, în momentul în care cad posturi să mă trezesc când mă întorc că mă trimite la o altă şcoală, arondată? Vă mulţumesc pentru răbdare şi aştept urgent răspuns, pe forumul LMP. Mă şi tem să mă duc la şcoală mâine. ( sunt învăţătoare şi la noi în şcoală au fost în anul şcolar trecut 4 posturi şi patru titulari. În şcoală, elevi pt. înv. primar sunt anul acesta 54- înţeleg că e posibil să cadă chiar două posturi).
Mă îngrijorez cu atât mai mult cu cât, pe vremea desfiinţării caselor de copii, o colegă de-a mea aflată în cic atunci şi-a pierdut titulatura, neavând unde se întoarce...
mulţumesc.
Aura

aurapopescu

Mesaje : 29
Data de înscriere : 15/01/2009

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

Re: restructurările şi concediul de creştere a copilului.

Mesaj  ionela_laura la data de Lun 24 Aug 2009 - 21:33

La noi in scoala, cand a fost situatie de restrangere, nu au participat la evaluare, pentru deciderea punctajului, persoanele aflate in CIC. Stiu sigur ca asa este corect.

ionela_laura
Admin

Mesaje : 24
Data de înscriere : 08/05/2009
Varsta : 43
Localizare : Roman, jud. Neamt

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum