despre restrangere in inv.primar

In jos

despre restrangere in inv.primar

Mesaj  AdamA la data de Mier 3 Feb 2010 - 17:25

Domnule Liviu Pop,va rog sa ma ajutati cu doua raspunsuri cu privire la restrangerea posturilor in inv.primar. O prima intrebare se refera la o persoana care de aproape 2luni se afla in concadiu medical de cand a auzit ca in scoala urmeaza sa se restranga 2 posturi de invatator. Este aceasta persoana scutita de concursul de dosare si ca urmare de restrangere? Pare ireal! Sa ne imbolnavim cu totii??? Shocked
A doua intrebare se refera la gradele didactice.Un invatator cu gradul didactic1 obtinut cu 10 si cu 35 ani vechime in pericol sa piarda postul in fata unui coleg care are doar definitivatul? Va multumesc mult!

AdamA

Mesaje : 1
Data de înscriere : 03/02/2010

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

Re: despre restrangere in inv.primar

Mesaj  liviumarianpop la data de Dum 14 Mar 2010 - 13:09

Art. 8. (1) În cazul existenţei a două sau mai multe cadre didactice titulare la aceeaşi specialitate, pentru stabilirea cadrului didactic căruia i se completează norma didactică la nivelul unităţii de învăţământ, conform prevederilor art. 7 din prezenta Metodologie, se aplică criteriile de punctaj de la restrângerile de activitate, prevăzute în anexa nr. 2 care face parte integrantă din prezenta Metodologie, inclusiv pentru cadrele didactice titulare în învăţământul preuniversitar care ocupă funcţii de conducere, îndrumare şi control prin detaşare în interesul învăţământului. Fac excepţie cadrele didactice care se încadrează în prevederile art. 13 alin. (4) lit. (c), art. 101 şi art. 106 alin. (1) din Legea nr. 128/1997 privind Statutul personalului didactic, cu modificările şi completările ulterioare.
avatar
liviumarianpop
Admin

Mesaje : 1008
Data de înscriere : 29/11/2008
Varsta : 44
Localizare : Baia Mare Bucuresti

Vezi profilul utilizatorului http://liviumarianpop.forumgratuit.ro

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum