profesor la ciclul primar

In jos

profesor la ciclul primar

Mesaj  alinarumega la data de Joi 4 Feb 2010 - 17:36

Buna!
1.Am absolvit Liceul Pedagogic, facultatea de ingineria mediului , specializarea ingineria si protectia mediului in agricultura in cadrul facultatii de agronomie Timisoara ( 5 ani ) si 2 ani master management educational la UVT Timisoara. Pot fi incadrata ca profesor la ciclul primar?
2. Daca o colega a absolvit o sectie unei facultati aparuta in centralizator ca nefacand parte din profilul pedagogic (Universitatea politehnica, facultatea de chimie industriala si ingineria mediului, sectia compusi macromoleculari), dar a absolvit modulul pedagogic ( psihologie si pedagogie generala, sociologie, metodica predarii chimiei) in facultate si liceul pedagogic anterior, poate fi considerata profesor la ciclul primar daca profilul sectiei apare pe lista centralizatorului ca nerecunoscut in profilul pedagogic?
Va rog sa ne trimiteti raspunsul cat mai repede, pentru ca in zilele urmatoare urmeaza a se face incadrarile.
Va multumim!

alinarumega

Mesaje : 9
Data de înscriere : 17/04/2009

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

Re: profesor la ciclul primar

Mesaj  alinarumega la data de Lun 8 Feb 2010 - 20:06

Si inca o situatie: absolventa Lic Pedagogic + Facultatea de Stiinte economice sectia contabilitate si informatica de gestiune fara modul pedagogic se incadreaza la cerintele profesorului de ciclu primar si prescolar?
va multumim!
PS: la noi in scoala, pentru secretara centralizatorul acela parca este scris in greaca veche. Si nici nu vrea sa se consulte cu altcineva, asa ca noi trebuie sa ne cautam temeiul legal.

alinarumega

Mesaje : 9
Data de înscriere : 17/04/2009

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

Re: profesor la ciclul primar

Mesaj  ionela la data de Mier 10 Feb 2010 - 11:36

Sunt interesata si eu de raspuns. Sunt absolventa de liceu pedagogic si de Finante Banci. Voi fi platita ca profesor invatamant prescolar sau nu? Ca din ordinul acela sau din centralizator nu mai inteleg nimic. Stiu ca daca fac modulul pot preda economie la liceu, deduc deci ca se considera profil pedagogic si ar trebui sa fiu platita ca profesor la prescolar nu, daca am liceu pedagogic?

ionela

Mesaje : 16
Data de înscriere : 01/06/2009

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

Re: profesor la ciclul primar

Mesaj  mangusta la data de Sam 13 Feb 2010 - 17:12

eu dacă sunt absolventă de studii tehnice şi profesoară de peste 15 ani pot să mă reconvertesc ca învăţătoare cu studii superioare şi să fac mişcare de personal şi în învăţământul primar?

Întrebarea era RETORICĂ, dar corect ar fi să putem şi noi acelaşi lucru pe care l-a făcut învăţătorimea cu studii SUPERIOARE. Scriu astfel ptr că s-a dovedit că un ciclu I Bologna e "mai superior" decât facultatea de 5 ani. Astfel dosarul de învăţător cu REALIZĂRI a făcut transfer eclatant spre liceal. Deci un ciclu I a bătut dosare cu studii întregi dar fără "proiecţele, simpozioane ş.a." (se ştie că la liceu e mult mai greu să ai aşa REZULTATE cu elevii).
avatar
mangusta

Mesaje : 35
Data de înscriere : 12/08/2009

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

Re: profesor la ciclul primar

Mesaj  maia44 la data de Vin 19 Feb 2010 - 17:29

mangusta a scris:eu dacă sunt absolventă de studii tehnice şi profesoară de peste 15 ani pot să mă reconvertesc ca învăţătoare cu studii superioare şi să fac mişcare de personal şi în învăţământul primar?

Întrebarea era RETORICĂ, dar corect ar fi să putem şi noi acelaşi lucru pe care l-a făcut învăţătorimea cu studii SUPERIOARE. Scriu astfel ptr că s-a dovedit că un ciclu I Bologna e "mai superior" decât facultatea de 5 ani. Astfel dosarul de învăţător cu REALIZĂRI a făcut transfer eclatant spre liceal. Deci un ciclu I a bătut dosare cu studii întregi dar fără "proiecţele, simpozioane ş.a." (se ştie că la liceu e mult mai greu să ai aşa REZULTATE cu elevii).Din pacate, nu prea dati dovada, doamna, de calitati de educator!!!! Cinismul nu are ce cauta la un profesor de liceu!!! Cum sa aveti rezultate daca nu munciti suficient. Copilul meu e total nemultumit de profii de liceu si mereu imi repeta ca aceasta treapta de invatamant poate sa dispara ca nu -si are rostul! Mentionez ca am un copil foarte bun care stie multe doar studiind acasa pentru ca profii ori nuvin la ore, ori le e greu sa predea, ori nu au chef de nimic.....Poftiti la clasele mici sa vedem daca veti face fata macar o zi!!!! Rabdarea e o calitate doar a invatatorilor!!!!!!!!!!!INCA CEVA>>>> STIU MULTI PROFI CU REZULTATE REMARCABILE IN MUNCA CU LICEENII. ACESTI PROFI SUNT SI RESPECTATI SI IUBITI DE ELEVII LOR!

maia44

Mesaje : 8
Data de înscriere : 15/01/2010

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

Re: profesor la ciclul primar

Mesaj  dana80 la data de Lun 22 Feb 2010 - 18:43

"[quote="alinarumega"]Si inca o situatie: absolventa Lic Pedagogic + Facultatea de Stiinte economice sectia contabilitate si informatica de gestiune fara modul pedagogic se incadreaza la cerintele profesorului de ciclu primar si prescolar?
va multumim!
PS: la noi in scoala, pentru secretara centralizatorul acela parca este scris in greaca veche. Si nici nu vrea sa se consulte cu altcineva, asa ca noi trebuie sa ne cautam temeiul legal.[/qu"

Ma aflu in aceeasi situatie, doar ca am absolvit si Modulul pedagogic (curs postuniversitar). As dori si eu sa stiu cum voi fi incadrata!

dana80

Mesaje : 10
Data de înscriere : 30/08/2009

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

Re: profesor la ciclul primar

Mesaj  Continut sponsorizat


Continut sponsorizat


Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum