spor ecran in luna februarie

In jos

spor ecran in luna februarie Empty spor ecran in luna februarie

Mesaj  zenit la data de Mier 3 Mar 2010 - 14:27

Buna ziua
Mentionez ca la unitatea noastra, sporul de ecran s-a acordat pe baza Hotararii Comisiei Paritare la nivel de judet, fara sa fi obtinut avizele de la ITM, DSP, s.a.m.d.
Am incercat sa obtinem avizele de la institutiile mai sus mentionate, dar fara nici un rezultat. Raspunsurile au fost , ba ca nu au aparate cu care sa masoare radiatiile emise de calculatoare(DSP), ba ca pentru cei care lucreaza la calculator se dau 10 minute pauza la fiecare ora(Medicina Muncii).
De la SLIP Cluj(sunt membru sindicat SLIP) ni s-a spus ca pe luna ianuarie se da sporul de ecran si praf, dar pe februarie nu se mai da, intrucat nu s-a putut ajunge la nici o intelegere cu I.S.J..
Am avut o conversatie telefonica cu d-nul Hancescu de la FSLI, sperand ca imi va da un raspuns favorabil, dar raspunsul a fost acelasi, "daca nu aveti avizele de la Medicina Muncii nu se poate sa-l mai dati, Curtea de conturi poate sa va retina banii" . Iar in legatura cu adoptarea unui ordin comun care sa contina un regulament cadru privind locurile de munca, categoriile de personal, precum si conditiile de acordare a acestora(Informare SLIP din data de 2.03.2010), mi s-a raspuns ca mai dureaza. Deci in concluzie eu trebuie sa fac statele de plata pe luna februarie si nu stiu daca sa prind sporurile mai sus mentionate sau nu!!!!
Intrebare: Se mai acorda sporul de ecran si praf pentru luna februarie sau nu?
Daca nu se mai acorda pe ce baza il taiem de pe statul de plata si cum interpretam, atunci art.6 din OUG1/2010?
Chiar nu mai inteleg nimic.....!Stiu ca nu sunt singura, dar pana una -alta, trebuie sa fac statele de plata , nu?
Va rog , daca se poate astept un raspuns cat de poate de concret si cat mai urgent.Va multumesc.

zenit

Mesaje : 1
Data de înscriere : 03/03/2010

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum