DECONTARE NAVETA

In jos

DECONTARE NAVETA

Mesaj  estela la data de Joi 1 Apr 2010 - 18:04

Buna ziua !
Am si eu o problema legata de naveta . Scoala in care lucrez a incheiat un contract cu o firma de transport incepand cu 1 ianuarie 2010 ( pana atunci a fost alta firma) fara ca noi, navetistii , sa fim cel putin informati de acest lucru .
Am facut nenumarate drumuri la primar pentru a-i explica de ce nu dorim sa facem naveta cu respectiva firma , iar domnul primar ne-a spus sa ii facem o adresa, la care sa anexam si un tabel cu semnaturi ale cadrelor didactice navetiste , in care sa motivam de ce nu dorim sa facem naveta cu aceasta firma . Adresa a fost inaintata catre primarie in data de 6 ianuarie 2010 , insa nu am primit pana in acest moment niciun raspuns oficial !
Mentionez ca, la sfarsitul lunii ianuarie 3 cadre din cele 30 navetiste am preferat sa facem abonament la prima firma , intrucat conditiile asigurate firma de transport erau crunte ( calatoream o ora cu geamurile bocna; uneori ne aducea intr-o mare viteza , ca trebuia sa faca imediat alta cursa...)
Acum am aflat ca s-a facut decontarea pentru luna ianuarie celor cu contractul, mentionandu-se ca, pentru cei care nu au abonament cf contractului, sa nu se deconteze (adica , noi, cei 3 care am avut curajul sa alegem siguranta transportului,nu am beneficiat de decont) A! ar mai fi ceva . Cand au fost probleme din cauza ninsorii , una dintre masinile firmei alese din ianuarie a "reusit" sa ajunga pe camp cu cateva cadre didactice !
Considerati ca e normal ca dnul primar sa ne spuna azi, in urma unei discutii, ca, de la 1 APRILIE , TOTI sa mergem cu a doua firma , desi prin localitatea in care lucrez trec masini de la 3 firme de transport ??


Buna ziua.As dori sa aduc cateva completari .Sunt unul din cei trei profesori din situatia anterior prezentata si as dori sa intreb daca e firesc sa se anexeze, la contractul semnat cu firma noua,datele noastre personale fara sa ni se ceara acordul si fara sa semnam nimic.Un alt aspect este ca la inceputul anului scolar orarul a fost conceput si in functie de cursele firmei de atunci,care ofera si conditii corespunzatoare,iar acum,cu noua firma,stam cate 2-3 ore in scoala inainte si dupa ce treminam activitatea plus 2 ore zilnic in microbuz.Este oare firesc sa se faca acest ABUZ?Cu atat mai mult cu cat suntem si profesori titulari?


Revin cu o completare.Din cele 35 de cadre care fac naveta la scoala noastra ,au primit decontul 32 de cadre.Celelalte 3,adica cei care am spus ca preferam alta firma si am avut abonament la acea firma,NU AU PRIMIT DECONTUL.E FIRESC?
Mie personal mi se pare a fi o nedreptate,o ambitie din partea primarului.Daca au fost fonduri ptr 32 de abonamente,nu mai erau pentru inca 3?
Am discutat si cu sindicatul si am hotarat sa initiem actiune in instanta pentru a ne primi drepturile .


Ne puteti ajuta cu un sfat??????Ce putem face????????

estela

Mesaje : 1
Data de înscriere : 01/04/2010
Varsta : 36
Localizare : BRAILA

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum