incadrare secretari studii licenta 3 ani
4 participanți
Pagina 1 din 1
incadrare secretari studii licenta 3 ani
Buna ziua,
Problema incadrarii secretarilor care au absolvit facultatea in iunie 2008(sistem Bologna) nu s-a rezolvat in Arges nici acum.
Cine face transformarea posturilor ?Cum trebuie incadrat un secretar care a avut treapta IA studii medii dupa absolvirea cu ex.de licenta a
facultatii?
Concret-am absolvit in iunie 2008 facultatea.In luna iulie am depus la conducerea colegiului la care lucrez o cerere pentru transformarea
postului si incadrare conform studiilor.Nici pana azi nu s-a facut nimic pe motiv ca la ISJ Arges nu se stie cum sa se procedeze,ca se asteapta
raspunsul MEC,etc.
Aveti cumva precizari in acest sens ?
Ce ne sfatuiti sa facem?
Problema incadrarii secretarilor care au absolvit facultatea in iunie 2008(sistem Bologna) nu s-a rezolvat in Arges nici acum.
Cine face transformarea posturilor ?Cum trebuie incadrat un secretar care a avut treapta IA studii medii dupa absolvirea cu ex.de licenta a
facultatii?
Concret-am absolvit in iunie 2008 facultatea.In luna iulie am depus la conducerea colegiului la care lucrez o cerere pentru transformarea
postului si incadrare conform studiilor.Nici pana azi nu s-a facut nimic pe motiv ca la ISJ Arges nu se stie cum sa se procedeze,ca se asteapta
raspunsul MEC,etc.
Aveti cumva precizari in acest sens ?
Ce ne sfatuiti sa facem?
Daniela Lazar- Mesaje : 4
Data de înscriere : 25/04/2009
Re: incadrare secretari studii licenta 3 ani
v-am raspuns pe email
o sa vad luni care este stadiul adresei facuta de FSLI catre MECI
o sa vad luni care este stadiul adresei facuta de FSLI catre MECI
Incadrare secretari studii superioare
Buna ziua,
Aveti ceva vesti de la Minister?
Ce ne puteti spune de salarizarea personalului didactic auxiliar dupa noua lege a salarizarii bugetarilor?Macar sa fim salarizati corespunzator,tinand cont de cate trebuiesa sa faca un secretar intr-o unitate de invatamant.
Multumesc si multa sanatate
Aveti ceva vesti de la Minister?
Ce ne puteti spune de salarizarea personalului didactic auxiliar dupa noua lege a salarizarii bugetarilor?Macar sa fim salarizati corespunzator,tinand cont de cate trebuiesa sa faca un secretar intr-o unitate de invatamant.
Multumesc si multa sanatate
nu am inca un raspuns oficial, scris
doar ca "se cauta solutii".
Ce fel de solutii?? Inca nu stiu
doar ca "se cauta solutii".
Ce fel de solutii?? Inca nu stiu
recunoastere studii
Lucrez ca secretar la o scoala generala.
Anul acesta mi-am luat licenta in psihologie, sistem Bologna.
As dori sa stiu daca se poate transforma postul de secretar cu studii medii in secretar cu studii superioare.
Anul acesta mi-am luat licenta in psihologie, sistem Bologna.
As dori sa stiu daca se poate transforma postul de secretar cu studii medii in secretar cu studii superioare.
s.adriana- Mesaje : 1
Data de înscriere : 28/08/2009
Domnule Pop,
Aveti precizarile ministerului privind incadrarea secretarilor- si a restului de personal didactic auxiliar -care si-a finalizat studiile (sistem Bologna)?
Va rog sa ma ajutati cu un raspuns ,argumentat legal,pentru ca nici pana la ora asta conducerea
colegiului la care lucrez nu mi-a facut transformarea postului,pentru ca nu are precizari.
Va doresc Sarbatori fericite si un An Nou cu sanatate !
Aveti precizarile ministerului privind incadrarea secretarilor- si a restului de personal didactic auxiliar -care si-a finalizat studiile (sistem Bologna)?
Va rog sa ma ajutati cu un raspuns ,argumentat legal,pentru ca nici pana la ora asta conducerea
colegiului la care lucrez nu mi-a facut transformarea postului,pentru ca nu are precizari.
Va doresc Sarbatori fericite si un An Nou cu sanatate !
incerc sa obtin asa ceva si o sa il postez pe blog...
Insa dupa sarbatori
Insa dupa sarbatori
Domnule Pop,
Aveti precizarile ministerului privind incadrarea secretarilor- si a restului de personal didactic auxiliar -care si-a finalizat studiile (sistem Bologna)? Am vazut ca pentru educatoare si invatatori s-a emis deja un ordin
Asteptam un raspuns ,argumentat legal. Multumim.
Aveti precizarile ministerului privind incadrarea secretarilor- si a restului de personal didactic auxiliar -care si-a finalizat studiile (sistem Bologna)? Am vazut ca pentru educatoare si invatatori s-a emis deja un ordin
Asteptam un raspuns ,argumentat legal. Multumim.
licuta- Mesaje : 8
Data de înscriere : 10/02/2010
transformarea se face in baya legii 330 iar trecerea se face pe treapta imediat urmatoarei treptei debutant
Subiecte similare
» Transformare post din studii medii in studii superioare
» GHIDUL SCOLII pentru directori, lideri si secretari de unitati scolare
» Concediul de studii
» CE STUDII SUNT?
» URGENT!!! --- trecere la studii supeioare-bibliotecar, documentarist, redactor
» GHIDUL SCOLII pentru directori, lideri si secretari de unitati scolare
» Concediul de studii
» CE STUDII SUNT?
» URGENT!!! --- trecere la studii supeioare-bibliotecar, documentarist, redactor
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum