nelamurire pretransfer-rog raspuns urgent
2 participanți
Pagina 1 din 1
nelamurire pretransfer-rog raspuns urgent
Buna ziua ,dnul Pop. Am cateva intrebari si va rog sa-mi dati niste lamuriri.
1. Daca vreau sa trec prin pretransfer de pe post de intitutor pe romana ,pot sa aleg o catedra de 16 ore,care este pe lista la posturi incomplete?Mentionez ca am o vechime de 25 de ani si gradul I .
Exista o lege care sa impiedice asa ceva?
In scoala mai exista o catedra libera de romana care nu e data pe lista de posturi.
2. Pot sa aleg ore la 2 scoli (total 16 sau 18)prin acest pretransfer?
3. Intr-o gradinita unde exista un cabinet de asistenta ...o educatoare titulara a gradinitei(daca are Facultatea de psihologie) , are prioritate in fata celoltalti candidati (care vin din alte unitati) la pretransfer pe acest post?
Mentionez ca postul este pe statul de functiuni al gradinitei.
Multumesc.
1. Daca vreau sa trec prin pretransfer de pe post de intitutor pe romana ,pot sa aleg o catedra de 16 ore,care este pe lista la posturi incomplete?Mentionez ca am o vechime de 25 de ani si gradul I .
Exista o lege care sa impiedice asa ceva?
In scoala mai exista o catedra libera de romana care nu e data pe lista de posturi.
2. Pot sa aleg ore la 2 scoli (total 16 sau 18)prin acest pretransfer?
3. Intr-o gradinita unde exista un cabinet de asistenta ...o educatoare titulara a gradinitei(daca are Facultatea de psihologie) , are prioritate in fata celoltalti candidati (care vin din alte unitati) la pretransfer pe acest post?
Mentionez ca postul este pe statul de functiuni al gradinitei.
Multumesc.
my cat- Mesaje : 3
Data de înscriere : 06/05/2009
Re: nelamurire pretransfer-rog raspuns urgent
1. nu. transferul se face numai pe posturi complete. daca stiti asemena amanunte sesizati comisia de mobilitate si sindicatul judetean
2. da. 18 ore am scris si in revista
CATEDRA nr 2
3. da
2. da. 18 ore am scris si in revista
CATEDRA nr 2
3. da
Subiecte similare
» suplinire- august(raspuns urgent)
» Raspuns urgent!
» nelamurire pretransfer
» AJUTOOOOOR URGENT!!!!!!!!!!!!
» [b]TITULARIZARE VA ROG RASPUNS URGENT[/b]