punctaj contestatii
3 participanți
Pagina 1 din 1
punctaj contestatii
Este legal ca dupa contestatii sa mi se scada mai mult de 5 puncte? Precizez ca la evaluarea initiala mi s-au scazut aproape 12 puncte.
Particip la pretransfer pentru a ocupa un post de profesor de limba romana (am absolvit fac. la f.r. cu durata studiilor 5 ani) si sunt titulara in oras pe post de invatator. In urma contestatiilor, a crescut doar punctajul celor titulari in mediul rural.
Particip la pretransfer pentru a ocupa un post de profesor de limba romana (am absolvit fac. la f.r. cu durata studiilor 5 ani) si sunt titulara in oras pe post de invatator. In urma contestatiilor, a crescut doar punctajul celor titulari in mediul rural.
adrianafree- Mesaje : 2
Data de înscriere : 07/05/2009
participa la examenul de titularizare
participa la titularizare pentru catedra de profesor de limba si literatura romana sau nu crezi ca faci fata?
personal, cred ca ai lua un 5 cu mare dificultate si numai daca vei avea noroc ...
bine ca a venit Androneasca la minister sa face ce stie ea mai bine ....PROSTII
personal, cred ca ai lua un 5 cu mare dificultate si numai daca vei avea noroc ...
bine ca a venit Androneasca la minister sa face ce stie ea mai bine ....PROSTII
tess25- Mesaje : 5
Data de înscriere : 07/06/2009
m
....sa faca ce stie ea mai bine .....m-am grabit mai sus ...
Re: punctaj contestatii
DE CE ATATA RAUTATE? SAU E CUMVA INVIDIE?tess25 a scris:....sa faca ce stie ea mai bine .....m-am grabit mai sus ...
ionela_laura- Admin
Data de înscriere : 08/05/2009
Varsta : 49
Localizare : Roman, jud. Neamt
nu sunt invidioasa, nu am de ce
insa sunt corecta si sunt sigura ca daca ai fi obiectiva mi-ai da dreptate. Nu este corect ca de pe un post de invatatoare sa te titularizezi pe unul de profesor fara sa dai examen de titularizare avand argument ca ai terminat facultatea de profil. Sunt multi care au terminat facultate si care au luat la examenul de titularizare note peste 7 insa nu s-au titularizat din lipsa de posturi. Iar acum, cand totusi au aparut cateva posturi sa fie luate de asa zisi "invatatori-profesori" fara macar sa demonstreze ca il merita printr-o nota peste 7 evident.
Re: punctaj contestatii
Si totusi, acesti ,,invatatori-profesori" nu incalca metodologia in vigoare.tess25 a scris:insa sunt corecta si sunt sigura ca daca ai fi obiectiva mi-ai da dreptate. Nu este corect ca de pe un post de invatatoare sa te titularizezi pe unul de profesor fara sa dai examen de titularizare avand argument ca ai terminat facultatea de profil. Sunt multi care au terminat facultate si care au luat la examenul de titularizare note peste 7 insa nu s-au titularizat din lipsa de posturi. Iar acum, cand totusi au aparut cateva posturi sa fie luate de asa zisi "invatatori-profesori" fara macar sa demonstreze ca il merita printr-o nota peste 7 evident.
ionela_laura- Admin
Data de înscriere : 08/05/2009
Varsta : 49
Localizare : Roman, jud. Neamt
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum