cum explicati modificarile ? de ce mai inai restrangerile si apoi pretransferul?
+3
stefaniateodorescu
lliliana
iuly_ana_06
7 participanți
Pagina 1 din 1
cum explicati modificarile ? de ce mai inai restrangerile si apoi pretransferul?
in 2002 am avut restrangere de activitate in urban si am primit un post in mediul rural. atunci se rezolvau mai intai pretransferurile si apoi restrangerile. anul acesta am depus dosarul la pretransfer si aflu ca se rezolva mai intai restrangerile. e clar ca nu mai e nicio sansa sa prind orasul. de ce toate aceste modificari?
iuly_ana_06- Mesaje : 3
Data de înscriere : 27/04/2009
cum explicati modificarile? de ce mai intai restrangerile si apoi pretransferurile?
Aceasta modificare nu este de anul asta ci de cativa ani se rezolva intai restrangerile si apoi pretransferurile.
lliliana- Mesaje : 10
Data de înscriere : 29/04/2009
Re: cum explicati modificarile ? de ce mai inai restrangerile si apoi pretransferul?
Se rezolvau mai intai restrangerile dar aveau lista separata cu posturile... Acum...
stefaniateodorescu- Mesaje : 6
Data de înscriere : 16/05/2009
Varsta : 57
Re: cum explicati modificarile ? de ce mai inai restrangerile si apoi pretransferul?
la propunerea FSI Spiru Haret s-a modificat ordinea.
Consecintele le vedeti dvs
Consecintele le vedeti dvs
Le-am vazut deja! Este rusinos!
Pana astazi nu am crezut acest lucru! Nu am vrut sa cred! De ce ati acceptat? Cum explica d-na ministra si d-nul Miclea acea filozofica idee de "competitivitate in invatamant", cadrelor care au participat anul acesta la aceste pretransferari?
O d-na cu un punctaj de 22 puncte intrand la restrangere activitate ,din mediul rural a luat (din greseala) cea mai buna gradinita din oras... Si te intrebi acum ...de ce sa mai muncim, sa obtinem punctaje mari, performante,d-na ministra, daca putem prin nemunca sa obtinem ABSOLUTUL!?! Asa va fi si cu salarizarea?
Ma bucur ca nu am fost unul din personajele acestei comedii de astazi....dar tare ma tem ca vom fi cu totii personajele comediilor ce vor urma!
Pana astazi nu am crezut acest lucru! Nu am vrut sa cred! De ce ati acceptat? Cum explica d-na ministra si d-nul Miclea acea filozofica idee de "competitivitate in invatamant", cadrelor care au participat anul acesta la aceste pretransferari?
O d-na cu un punctaj de 22 puncte intrand la restrangere activitate ,din mediul rural a luat (din greseala) cea mai buna gradinita din oras... Si te intrebi acum ...de ce sa mai muncim, sa obtinem punctaje mari, performante,d-na ministra, daca putem prin nemunca sa obtinem ABSOLUTUL!?! Asa va fi si cu salarizarea?
Ma bucur ca nu am fost unul din personajele acestei comedii de astazi....dar tare ma tem ca vom fi cu totii personajele comediilor ce vor urma!
nora- Mesaje : 27
Data de înscriere : 05/05/2009
Localizare : Buzau
Mie mi se pare FOARTE CORECTA repartizarea celor cu restrangere si apoi pretransferul,pentru ca i se poate intampla oricui acest lucru.
Ceilalti au un post pe care sa functioneze, pe cand ei.............
Ceilalti au un post pe care sa functioneze, pe cand ei.............
crainic- Mesaje : 8
Data de înscriere : 17/05/2009
si mie mi se pare firesc ca cei care intra la restrangere sa fie primii care isi rezolva problemele ..cred ca nimeni nu vrea sa fie in pielea celui caruia i se restructureaza postul...numai ca ar trebui sa le scoata posturi separat ca si pana acum...
anamar- Mesaje : 5
Data de înscriere : 28/04/2009
eu cred ca era mai ok daca intrau in prdinea punctajului. Asa aveau un post, in conditiile in care acuma au cel mai bun post.
ex. un profesor titular la SC 1 are 90 de puncte doreste transfer la Sc 2 ( deci elibereaza postul de la Sc 1)
insa postul este ocupat de cineva restrans cu 30 de puncte de la Sc 3 ( care ocupa acest post)
Vi se pare normal?
Timpul o sa lamureasca si acest aspect
ex. un profesor titular la SC 1 are 90 de puncte doreste transfer la Sc 2 ( deci elibereaza postul de la Sc 1)
insa postul este ocupat de cineva restrans cu 30 de puncte de la Sc 3 ( care ocupa acest post)
Vi se pare normal?
Timpul o sa lamureasca si acest aspect
Continut sponsorizat
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum