Trecerea la o alta transa de vechime
2 participanți
Pagina 1 din 1
Trecerea la o alta transa de vechime
Buna ziua,
Sunt educatoare in Tg-Jiu, titulara, incadrata pe post la 1 septembrie 1998.In ce an am dreptul sa trec la transa de vechime 10-14 ani si sa obtin toate drepturile ce se deduc din aceasta, avand in vedere ca intre 25 iunie 2001- 25 iunie 2003 am fost in concediu pentru cresterea copilului, iar alte intreruperi nu am avut, nici macar concediu medical.Va multumesc anticipat.
Sunt educatoare in Tg-Jiu, titulara, incadrata pe post la 1 septembrie 1998.In ce an am dreptul sa trec la transa de vechime 10-14 ani si sa obtin toate drepturile ce se deduc din aceasta, avand in vedere ca intre 25 iunie 2001- 25 iunie 2003 am fost in concediu pentru cresterea copilului, iar alte intreruperi nu am avut, nici macar concediu medical.Va multumesc anticipat.
Monimonica- Mesaje : 1
Data de înscriere : 16/05/2009
Re: Trecerea la o alta transa de vechime
Trebuia sa treci la transa noua de vechime din sept. 2008! Am trecut si eu printr-o situatie asemanatoare difera anii: am terminat promotia 1996, am fost in concediu de crestere ingrijire copil dec 2005- sep. 2006. Cand m-am intors contabiliatatea nu dorea sa ma incadreze la transa de vechime 10-15... Dar s-a rezolvat! Le-am adus argumente ca gresesc si m-au platit corespunzator transei 10-15. O sa-ti trimit legea maine ca o am la gradi...
nora- Mesaje : 27
Data de înscriere : 05/05/2009
Localizare : Buzau
Subiecte similare
» trecere la transa 25 -30 ani.....anulata??????????
» trecerea pe un alt post
» trecerea la o noua treapta de salarizare..
» Intrebare!
» Masterat, doctorat in alta specializare.
» trecerea pe un alt post
» trecerea la o noua treapta de salarizare..
» Intrebare!
» Masterat, doctorat in alta specializare.
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum