nu am primit salarille pe aprilie
3 participanți
Pagina 1 din 1
nu am primit salarille pe aprilie
Buna ziua! Se pare ca pentru cadrele didactice din unele scoli greva nu a adus nici un beneficiu. Sunt institutor si contabil la Scoala Marin Gh. Popescu din com. Gogosari , jud. Giurgiu in urma rectificarii bugetare scoala nostra a ramas fara fondurile necesare platii salariilor pe lunile aprilie si mai. Vineri 5 iunie se vor implini 2 luni de cand nu ne-am primit salariile. Am cerut transferarea banilor din trimestrul 4 in 2 si raspunsul intarzie sa aparata,
situatia devine tot mai grava, avem si noi credite, am fost instiintati cu deconectarea de la energia electrica.
Ce ne puteti spune?
situatia devine tot mai grava, avem si noi credite, am fost instiintati cu deconectarea de la energia electrica.
Ce ne puteti spune?
cristea- Mesaje : 1
Data de înscriere : 01/06/2009
Re: nu am primit salarille pe aprilie
Am primit salariile pentru aprilie si mai, 30% din salariul pe iunie si nu mai avem bani pentru acest trimestru. Sunt probleme destul de mari.
florenta- Mesaje : 3
Si ce facem? Inca nu avem bani de salarii, noi din ce traim, ca de concediu nici nu poate fi vorba!
florenta- Mesaje : 3
problema o sa se puna si la sf de an cand nu ajng banii de salarii in intreaga tara
Subiecte similare
» decontare naveta
» ordonanta de urgenta din aprilie
» Nu am primit salariul- Ce putem face domnule Liviu Marian Pop?
» Nu am primit salariul- Ce putem face domnule Liviu Marian Pop?
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum