viabilitate post
2 participanți
Pagina 1 din 1
viabilitate post
buna seara
va rog sa ma lamuriti si pe mine intr-o privinta.ce inseamna post netitularizabil,cu viabilitate sub 4 ani? ca acest post nu poate fi ocupat de un titular sub nicio forma? pretransfer de ex?
eu am ocupat un astfel de post,vacant,viabil sub 4 ani la pretransfer si am inteles ca mi se va intocmi un nou contract de munca pe perioada determinata.ce se intampla dupa acest interval? pe decizie nu e specificata viabilitatea dar conducerea nu isi asuma responsabilitatea dupa ac perioada.daca imi puteti atasa si documentul cu acesata prevedere as fi indatorata. totodata eu stiu ca un titular nu poate avea contract decat pe perioada nedeterminata
va multumesc
va rog sa ma lamuriti si pe mine intr-o privinta.ce inseamna post netitularizabil,cu viabilitate sub 4 ani? ca acest post nu poate fi ocupat de un titular sub nicio forma? pretransfer de ex?
eu am ocupat un astfel de post,vacant,viabil sub 4 ani la pretransfer si am inteles ca mi se va intocmi un nou contract de munca pe perioada determinata.ce se intampla dupa acest interval? pe decizie nu e specificata viabilitatea dar conducerea nu isi asuma responsabilitatea dupa ac perioada.daca imi puteti atasa si documentul cu acesata prevedere as fi indatorata. totodata eu stiu ca un titular nu poate avea contract decat pe perioada nedeterminata
va multumesc
gina- Mesaje : 3
Data de înscriere : 19/06/2009
Re: viabilitate post
netitularizabil insemana ca nu se poate nimeni transfera sau titulariza pe el.
titularul s epoate transfera pe post titularizabil saU vacant. Nu pe post rezervat.
contractul este pe perioada nedeterminata
titularul s epoate transfera pe post titularizabil saU vacant. Nu pe post rezervat.
contractul este pe perioada nedeterminata
este vorba de post vacant,netitularizabil ocupat in sedinta de pretransfer.sa inteleg atunci ca in toata tara s-a facut o greseala?am inteles ca pot fi ocupate la pretransfer,detasare,suplinire dar nu la titularizare.
multumesc
multumesc
gina- Mesaje : 3
Data de înscriere : 19/06/2009
daca e vacant se poate face transfer
daca e netitularizabil se poate doar ocupa prit transsfer(daca nu este rezervat).
In cazul dvs e ok transferul
daca e netitularizabil se poate doar ocupa prit transsfer(daca nu este rezervat).
In cazul dvs e ok transferul
Subiecte similare
» VIABILITATE POST
» posturi netitularizabile (viabilitate mai mica de 4 ani)
» Fara post???
» transformare post
» Fara post?
» posturi netitularizabile (viabilitate mai mica de 4 ani)
» Fara post???
» transformare post
» Fara post?
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum