definitivat
2 participanți
Pagina 1 din 1
definitivat
Si totusi in cati ani de la licenta trebuie obtinut definitivatul? Eu stiam de 5.
Intreb, deoarece anul acesta sunt inca in concediu pentru cresterea copilului si am decis sa nu-l intrerup, neavand pe nimeni care sa ma ajute cu copilasul. Daca la anul nu prind post ca sa pot lucra in invatamant doi ani, se cam scurge timpul si n-as vrea sa fi facut facultatea degeaba.
Intreb, deoarece anul acesta sunt inca in concediu pentru cresterea copilului si am decis sa nu-l intrerup, neavand pe nimeni care sa ma ajute cu copilasul. Daca la anul nu prind post ca sa pot lucra in invatamant doi ani, se cam scurge timpul si n-as vrea sa fi facut facultatea degeaba.
eluta- Mesaje : 5
Data de înscriere : 04/07/2009
Re: definitivat
nu sunt inca titulara,abia am terminat facultatea si am hotarat ca vara viitoare abia sa ma inscriu la titularizare.
sa inteleg ca pot da definitivatul oricand, e conditionat doar de titularizare sau de absolvirea facultatii?
nu prea inteleg care sunt regulile cu acest definitivat.
sa inteleg ca pot da definitivatul oricand, e conditionat doar de titularizare sau de absolvirea facultatii?
nu prea inteleg care sunt regulile cu acest definitivat.
eluta- Mesaje : 5
Data de înscriere : 04/07/2009
Re: definitivat
definitivatul il puteti da cand vreti daca nu sunteti titulara
daca siunteti si au trecut 7 ani de la finalizarea facultatii si nu aveti definitivatul va pierdeti titularizarea
daca siunteti si au trecut 7 ani de la finalizarea facultatii si nu aveti definitivatul va pierdeti titularizarea
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum