nelamurire posturi netitularizabile
2 participanți
Pagina 1 din 1
nelamurire posturi netitularizabile
buna ziua!
am vazut in lista cu posturile netitularizabile scoase acum la concurs ca la unele scrie ca sunt propuse pt continuitate, iar la altele ca nu. ce inseamna asta? ca sunt propuse pt continuitate pt anumite persoane care au fost pe postul in anul trecut? sau ca daca obtii postul ai posibilitatea sa ti se ofere continuitate?
am vazut ca si in lista cu cele titularizabile apare la unele ca sunt propuse pt continuitate si la altele ca nu.
daca ar putea cineva sa ma lamureasca cum sta treaba, pt ca nu stiu cum influenteaza chestia asta statutul postului si sa stiu cum sa fac optiunile ...
va multumesc!
am vazut in lista cu posturile netitularizabile scoase acum la concurs ca la unele scrie ca sunt propuse pt continuitate, iar la altele ca nu. ce inseamna asta? ca sunt propuse pt continuitate pt anumite persoane care au fost pe postul in anul trecut? sau ca daca obtii postul ai posibilitatea sa ti se ofere continuitate?
am vazut ca si in lista cu cele titularizabile apare la unele ca sunt propuse pt continuitate si la altele ca nu.
daca ar putea cineva sa ma lamureasca cum sta treaba, pt ca nu stiu cum influenteaza chestia asta statutul postului si sa stiu cum sa fac optiunile ...
va multumesc!
alexia2010- Mesaje : 2
Data de înscriere : 23/07/2009
Re: nelamurire posturi netitularizabile
le puteti considera in momentul acesta ca si posturi ocupate
au continuitate cei cu concurs de anul trecut sau de acum doi ani
au continuitate cei cu concurs de anul trecut sau de acum doi ani
Re: nelamurire posturi netitularizabile
va multumesc frumos pt raspuns!
alexia2010- Mesaje : 2
Data de înscriere : 23/07/2009
Subiecte similare
» ordine pretransfer
» posturi netitularizabile (viabilitate mai mica de 4 ani)
» SCHIMB DE POSTURI
» s-au redus peste 20000 de posturi!
» Posturi de directori/ numar de elevi!
» posturi netitularizabile (viabilitate mai mica de 4 ani)
» SCHIMB DE POSTURI
» s-au redus peste 20000 de posturi!
» Posturi de directori/ numar de elevi!
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum