5 ian 2009
3 participanți
Pagina 1 din 1
Re: 5 ian 2009
Bună ziua, am eu o nelamurire, nu este neapărat o întrebare (deşi intuiesc un posibil răspuns, deoarece nu e problema directa a slimm ci a autorităţilor locale... deh !); aşadar, cum se face că la anumite instituţii de învăţământ s-au primit în luna decembrie tichete-cadou, iar la altele nu, acestea aparţinând aceluiaşi Consiliu Local ? (la Baia Mare mă refer). Unii au primit, alţii nu... măcar să ştim dacă e vreun criteriu sau ce departajare s-a utilizat ! Mulţumesc !
albinutza- Mesaje : 10
Data de înscriere : 05/01/2009
Sunt doua situatii de acordare a ticghetelor cadou. 1. Din bugetul CL Baia mare( 2% din fondul de salarii a unitatii scolar- in medie 7,8 ticghete cadou de 50 RON)albinutza a scris:Bună ziua, am eu o nelamurire, nu este neapărat o întrebare (deşi intuiesc un posibil răspuns, deoarece nu e problema directa a slimm ci a autorităţilor locale... deh !); aşadar, cum se face că la anumite instituţii de învăţământ s-au primit în luna decembrie tichete-cadou, iar la altele nu, acestea aparţinând aceluiaşi Consiliu Local ? (la Baia Mare mă refer). Unii au primit, alţii nu... măcar să ştim dacă e vreun criteriu sau ce departajare s-a utilizat ! Mulţumesc !
2. Din bugetul unitatilor scolare, mai ales Liceelor sau Gr Scolare care au internat sau sala de sport
Cred ca intalnirea de maine cu doamna ministru are o utilitate redusa.
Imi dau seama ca este politicos sa mergeti daca intalnirea a fost fixata, dar esential este ceva decide domnul Pogea.
Domnul Pogea ar trebui sa tina seama mai intai de faptul ca guvernul are de aplicat legile salarizarilor si apoi sa croiasca restul bugetului.
Legea salarizarii pentru noi este tot atat de lege ca si pentru cei din sanatate, administratie publica sau alte domenii bugetare.
Ca a noastra este mai noua nu o face mai putin importanta decat altele.
Sa auzim de bine!
Imi dau seama ca este politicos sa mergeti daca intalnirea a fost fixata, dar esential este ceva decide domnul Pogea.
Domnul Pogea ar trebui sa tina seama mai intai de faptul ca guvernul are de aplicat legile salarizarilor si apoi sa croiasca restul bugetului.
Legea salarizarii pentru noi este tot atat de lege ca si pentru cei din sanatate, administratie publica sau alte domenii bugetare.
Sa auzim de bine!
Ovidiu- Mesaje : 1
Data de înscriere : 05/01/2009
Oricum este rolul ministrului MECI sa ceara.Ovidiu a scris:Cred ca intalnirea de maine cu doamna ministru are o utilitate redusa.
Sa auzim de bine!
Iar de domnul POGEA inca nu am uitat de el.
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum