LIVIU MARIAN POP
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

titularii cu contract (care au beneficiat de bursa pt studenti cu domiciliul in mediul rural)

2 participanți

In jos

titularii cu contract (care au beneficiat de bursa pt studenti cu domiciliul in mediul rural) Empty titularii cu contract (care au beneficiat de bursa pt studenti cu domiciliul in mediul rural)

Mesaj  tomizza Mar 6 Ian 2009 - 17:48

Am si eu o mare nelamurire...pe perioada studiilor universitare am benificiat de acest tip de bursa, dar contactul a fost semnat cu inspectoratul judetului in care faceam facultatea, nu cu cel in care aveam domiciliul. Astfel am fost nevoita sa particip la concursul de titularizare in judetul Mures, desi aveam domiciliul in Harghita (si in acest judet vroiam sa am slujba, pentru a nu fii nevoita sa platesc chirie si sa fiu departe de familia mea).
Mentionez ca acel contract nu mi­­­­/a ajutat la nimic, deoarece am participat la concursul de titularizare ca toti ceilalti (iar de sintagma "vor ocupa postul cu prioritate" si "post marcat" nici nu a fost pomeneala).
Acum marea mea intrebare>Voi putea sa obtin un transfer in judetul in care am domiciliul, si in cazul in care se poate, influenteaza in vreun fel acest contact?...
Multumesc anticipat
tomizza
tomizza

Data de înscriere : 06/01/2009
Varsta : 38
Localizare : Toplita HR

Sus In jos

titularii cu contract (care au beneficiat de bursa pt studenti cu domiciliul in mediul rural) Empty Re: titularii cu contract (care au beneficiat de bursa pt studenti cu domiciliul in mediul rural)

Mesaj  liviumarianpop Joi 8 Ian 2009 - 10:54

cu acel contract trebuia sa va prezentati la ISJ la care aveati dsemnat acest contract pana in luna februarie.
Sa aduceti la cunostinat Comisiei de mobilitate ca doriti un post in mediu rural.
Comisia trebuia sa v amarcheze acest post in lista.
Nu e tarziu nici anul acesta.
Singura conditie era sa luati peste 7, si erati titular p eacel post chiar daca era cineva (fara contarct MECT) care doprea acest lucru si avea nota mai mare.
liviumarianpop
liviumarianpop
Admin

Data de înscriere : 29/11/2008
Varsta : 50
Localizare : Baia Mare Bucuresti

https://liviumarianpop.forumgratuit.ro

Sus In jos

titularii cu contract (care au beneficiat de bursa pt studenti cu domiciliul in mediul rural) Empty Re: titularii cu contract (care au beneficiat de bursa pt studenti cu domiciliul in mediul rural)

Mesaj  tomizza Sam 10 Ian 2009 - 19:40

Eu momentan sunt titulara pe un post in mediul rural in judetul mures, cu inspectoratul din acest judet a fost semnat contractul, insa eu as vrea sa ma transfer in judetul harghita. Contractul a fost semnat pentru 3 ani, dar eu am predat numai un an in acest judet. Ma pot transfera pe un post in mediul rural in alt judet.....sau are vreo influenta contractul, ma impiedica sa ma transfer?
tomizza
tomizza

Sus In jos

Mesaj  tomizza Sam 10 Ian 2009 - 20:05

s-a creat o confuzie in momentul in care a fost semnat contractul.....a fost semnat cu inspectoratul in care faceam facultatea si nu cu inspectoratul unde aveam domiciliul. acuma eu nu stiu ce demersuri sa fac pentru a putea sa obtin un post mai aproape de localiatatea in care in domiciliul, si in acelasi timp sa-mi respect si contractul pentru a nu fi nevoita sa inapoiez banii aceia. eu am intrebat si la inspectorat si nu mi s-a oferit niciun raspuns, cam ridica din umeri
.....eu nu stiu de unde pana unde s-a semnat contractul cu acel inspectorat....dar mi se pare ciudat, scopul contractului era sa te intorci in judetul in care aveai domiciliul, nu?...daca mi se spunea de la inceput ca acolo va trebui sa predau, nu semnam nimic.
astept raspuns, care sa ma lamureasca Smile
tomizza
tomizza

Sus In jos

Mesaj  liviumarianpop Dum 11 Ian 2009 - 9:29

tomizza a scris:Eu momentan sunt titulara pe un post in mediul rural in judetul mures, cu inspectoratul din acest judet a fost semnat contractul, insa eu as vrea sa ma transfer in judetul harghita. Contractul a fost semnat pentru 3 ani, dar eu am predat numai un an in acest judet. Ma pot transfera pe un post in mediul rural in alt judet.....sau are vreo influenta contractul, ma impiedica sa ma transfer?
Trebuie sa vedeti daca in contract exista o asemena clauza. Din cate stiu eu aveti obligatia de a preda in mediu rural. Nu va conditioneaza judetul.
Eventual atasati o copie a contractului undeva pe forum sau pe email
liviumarianpop
liviumarianpop
Admin

Sus In jos

Mesaj  tomizza Dum 11 Ian 2009 - 18:31

am trimis pe mail un scan dupa contract.....din cate am vazut nu e specificat explicit unde trebuie sa predai
tomizza
tomizza

Sus In jos

Mesaj  liviumarianpop Dum 11 Ian 2009 - 22:27

ok
liviumarianpop
liviumarianpop
Admin

Sus In jos

Mesaj  tomizza Joi 15 Ian 2009 - 11:58

revin....cu subiectul si intrebarea mea....se poate realiza transferul?
tomizza
tomizza

Sus In jos

Mesaj  liviumarianpop Dum 18 Ian 2009 - 9:16

Da.
DIn punctul meu de vedere se paote realiza acest transfer
liviumarianpop
liviumarianpop
Admin

Sus In jos

Mesaj  tomizza Dum 18 Ian 2009 - 17:37

multumesc mult....speranta moare ultima (pana la probele contrarii) bounce
tomizza
tomizza

Sus In jos

Mesaj  liviumarianpop Dum 18 Ian 2009 - 22:01

nu cred ca e proba de asa fel
O sa mai studiez si detaliez metodologia.
liviumarianpop
liviumarianpop
Admin

Sus In jos

Mesaj  Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum