incadrare dupa noile reglementari
2 participanți
Pagina 1 din 1
incadrare dupa noile reglementari
Am inteles ca se va schimba ceva si privind incadrarea celor din invatamantul primar si prescolar care au studii superioare. Daca am terminat liceul pedagogic si sunt licentiata in Stiintele Educatiei (am absolvit Facultatea de Pedagogie, 4 ani), voi ramane institutor sau devin profesor? In acest moment, se vorbeste doar despre absolventii PIPP. De cand se vor aplica aceste masuri?
Multumesc!
Multumesc!
oanarotaru- Mesaje : 9
Data de înscriere : 12/03/2009
completez
In proiectul marelui Cod al Educatiei la cap. I - Functiile didactice si didactice auxiliare, art. 206, sunt prevazute functiile de educatoare, institutor si profesor pentru invatamantul prescolar. Insa la art. 209 - Conditiile de studii pentru ocuparea functiilor didactice nu se specifica diferentiat nivelul de studii pentru fiecare incadrare, si putem interpreta fiecare dupa bunul plac.
Multumesc!
Multumesc!
oanarotaru- Mesaje : 9
Data de înscriere : 12/03/2009
care incadrare se plateste?
Buna seara!Am o vechime de 12 ani in invatamant ca profesor 1 (gr1)!Anul acesta m-am titularizat in urma concursului pe o a treia specialitate care am terminat-o in cadrul studiilor universitare de licenta.Intrebarea mea este......voi fi platita cu incadrare profesor 1(1612) sau profesor 2(1347)?Repet am o licenta cu studii de lunga durata si pe care m-am titularizat e licenta Bologna(3 ani)
Adriana- Mesaje : 1
Data de înscriere : 21/08/2009
Subiecte similare
» noile planuri cadru
» Detasare in interesul invatamantului dupa pretransfer
» CONCEDIU DE ODIHNA DUPA PRENATAL SI POSTNATAL
» concediu de odihna in invatamant dupa cel de ingrijire copil
» DUPA TERMINAREA STUDIILOR TREBUIE IMEDIAT SA OBTIN TITULARIZAREA ?
» Detasare in interesul invatamantului dupa pretransfer
» CONCEDIU DE ODIHNA DUPA PRENATAL SI POSTNATAL
» concediu de odihna in invatamant dupa cel de ingrijire copil
» DUPA TERMINAREA STUDIILOR TREBUIE IMEDIAT SA OBTIN TITULARIZAREA ?
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum