RESTRANGERE DE ACTIVITATE TOMNATICA
Pagina 1 din 1
RESTRANGERE DE ACTIVITATE TOMNATICA
Am fost chemati luni 17 august la scoala pentru a participa la restrangere de activitate.Motivul este ca in aceasta saptamana au venit noi normative pentru nr. de elevi la clasa si s-au comasat clasele (din 3 au ramas 2). La pretransferari o colega a luat postul de la acest nivel de clase .Acum se va da o restrangere de activitate.Teoretic colega nou venita nu e titulara scolii inca.De ce nu se anuleaza pretransferul? Nu e mai corect asa? Va intreb caci eu nu am gasit nicaieri aceasta perioada tomnatica de reducere de activitate.
Multumesc din suflet pentru raspuns si va rog sa nu ma trimiteti la sindicatul nostru din judet caci nu se intampla asa ceva daca ei existau cu adevarat.Vreau sa precizez ca personal nu voi fi afectata in caz de legalitate a reducerii dar nu suport nedreptatile strigatoare la cer.
Multumesc din suflet pentru raspuns si va rog sa nu ma trimiteti la sindicatul nostru din judet caci nu se intampla asa ceva daca ei existau cu adevarat.Vreau sa precizez ca personal nu voi fi afectata in caz de legalitate a reducerii dar nu suport nedreptatile strigatoare la cer.
marietacraciun- Mesaje : 45
Data de înscriere : 06/04/2009
Subiecte similare
» restrangere de activitate
» restrangere activitate
» restrângere de activitate
» restrangere activitate
» restrângere de activitate