analizele medicale obligatorii
3 participanți
Pagina 1 din 1
analizele medicale obligatorii
Astazi am aflat ca analizele medicale obligatorii pentru cadrele didactice se platesc din buzunarul fiecarui cadru didactic si de personalul nedidactic.
Mi se pare absurd ca sa dau 30 lei pentru examinarea psichologica, 30 lei pentru analizele de sange si 20 lei pentru parafa,, clinic sanatos"!Anul trecut au existat fonduri pentru decontarea acestora, anul acesta nu mai exista? Ce se intampla daca nu avem bani sa- i platim, ne da afara din invatamant? Unde trebuie sa apelam ca sa fim ajutati?Peste tot in tara e la fel sau numai la noi in Gherla?
Mi se pare absurd ca sa dau 30 lei pentru examinarea psichologica, 30 lei pentru analizele de sange si 20 lei pentru parafa,, clinic sanatos"!Anul trecut au existat fonduri pentru decontarea acestora, anul acesta nu mai exista? Ce se intampla daca nu avem bani sa- i platim, ne da afara din invatamant? Unde trebuie sa apelam ca sa fim ajutati?Peste tot in tara e la fel sau numai la noi in Gherla?
Magda74- Mesaje : 20
Data de înscriere : 01/09/2009
Varsta : 49
Re: analizele medicale obligatorii
Chiar nu poate sa-mi raspunda nimeni? Maine trebuie sa ne prezentam la psichologic...
daca sunt fonduri la nivel de unitate scolara sau consiliu local se pot deconta
este clauza in ccm
luati legatura cu sindicatul judetean
este clauza in ccm
luati legatura cu sindicatul judetean
Multumesc mult pentru raspuns.
Asa e la noi
La noi la scoala exista un contract cu medicina muncii iar consultatiile se platesc de catre scoala.
marietacraciun- Mesaje : 45
Data de înscriere : 06/04/2009
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum