Realizari si nerealizari sindicale si personale in 2008
4 participanți
Pagina 1 din 1
Realizari si nerealizari sindicale si personale in 2008
Nu mai este mult si anul 2008 se va incheia. La cumpana dintre ani vom face inventarul celor bune si celor rele din 2008 si vom face sperante ca noul an va fi mai bun. Poate ca un topic pe tema realizarilor si nerealizarilor din 2008 ar fi util pentru ca cele bune sa se adune , iar cele rele sa nu se mai repete.
Eu consider ca pe plan sindical o mare realizare este adoptarea legii privind maririle salariale, dar neaplicarea ei poate fi trecuta la nerealizari. O alta nerealizare pe plan sindical probabil ca este faptul ca majoritatea colegilor din tara nu au primit tichete cadou si prime de vacanta. Pentru cei din Bucuresti acordarea acestora este o mare realizare a liderilor de sindicat.
Pe plan personal consider ca principala realizare este aceea ca familia mea a fost sanatoasa si a avut liniste sufleteasca.
Eu consider ca pe plan sindical o mare realizare este adoptarea legii privind maririle salariale, dar neaplicarea ei poate fi trecuta la nerealizari. O alta nerealizare pe plan sindical probabil ca este faptul ca majoritatea colegilor din tara nu au primit tichete cadou si prime de vacanta. Pentru cei din Bucuresti acordarea acestora este o mare realizare a liderilor de sindicat.
Pe plan personal consider ca principala realizare este aceea ca familia mea a fost sanatoasa si a avut liniste sufleteasca.
Realizari
Cea mai buna a fost aia cu 50% la care multi au pus botul si s-au lasat tarati in jocurile politice , iar pe locul 2 stupizeniile de evaluari la care chiar ca trebuia reactionat dar cand colo...liniste.Pfffoai da chiar asa ? mamaliga asta nu se mai umfla odata ? Hai sa ne mai frecam la ochi, poate, poate ne trezim !Iar cu criza financiara noi tot in criza am fost ,asa ca e mai mult psihologica criza! Oricum anul e aproape gata asa ca LA MULTI ANI, SANATATE SI MULT NOROC IN 2009 !!!
helvetica- Mesaje : 20
Data de înscriere : 09/12/2008
Localizare : Baia Mare
Re: Realizari si nerealizari sindicale si personale in 2008
Realizarile sindicale sunt greu de clasificat.
Ca nerealizari ptr mine : Neaparitia publicatiei FSLI, nerespectarea Legii 221, celelalte sunt mai putin importante.
Ca nerealizari ptr mine : Neaparitia publicatiei FSLI, nerespectarea Legii 221, celelalte sunt mai putin importante.
pasarea....viseaza !
si cine sa dovedeasca ? ca doar nu-s prosti sa le faca in scris < abuzurile> ??? ori sa nu se acopere cu ceva temeiuri cat de cat "legale"
"a dovedi" a devenit in Romania cel mai greu lucru.
oare de ce?
oare de ce?
Simplu, fiindca n-ai cui dovedi
ai cu ce da nu ai cum si nici cui...si nici pentru ce
O mare nerealizare este aceea a nerezolvarii problemei absolventilor PIPP. Doamne, cat de tare doare aceasta nedreptate ...
danasilvia- Mesaje : 2
Data de înscriere : 21/12/2008
Ca lider de sindicat vad si aud despre multe fapte care vizeaza domeniul penalului, dar din nefericire este greu sa aduc dovezi. Cred ca liderii de sindicat nu au destule parghii pentru a actiona. Poate ca acum cand se va produce descentralizarea, vom avea si noi mai multe posibilitati de a -i determina pe cei care ne conduc (inspectori, directori) sa respecte legile.
Si, din nefericire, acest deziderat este greu, daca nu imposibil, de realizat. Eu cred ca liderii de sindicat, incepand cu cei de la cel mai inalt nivel si terminand cu cei din scoli, trebuie sa-si indeplineasca cu adevarat misiunea de a fi aparatorii intereselor membrilor de sindicat. Cu orice risc! I-am auzit pe multi colegi intrebandu-se ,,Pe noi cine ne apara?''. Si de fiecare data m-au durut aceste cuvinte.liviumarianpop a scris:singura posibilitate este UNITATEA
O mare realizare la SIP Sector 1 este faptul ca in sfarsit avem un presedinte de sindicat puternic, pregatit si bine intentionat in persoana lui Gigi Stancu. Sunt convins ca impreuna vom avea multe realizari in folosul celor 2400 de membri pe care-i reprezentam
ce mari cuvinte spun liderii...BRAVO ! ...si cu asta iti dau impresia ca-s de partea ta
Si chiar sunt. Cel putin unii dintre ei sunt alaturi de cei pe care-i reprezinta.helvetica a scris:ce mari cuvinte spun liderii...BRAVO ! ...si cu asta iti dau impresia ca-s de partea ta
In 2009 cred ca o realizare sindicala ar fi insasi supravietuirea sindicatelor. Prevad ca aceasta criza va matura aproape totul in calea ei. Va fi ca un tsunami. Scapa cine poate.
este posibil
La toti o sa ne fie greu.
Si nu cred ca trebuie sa disperam.
Speranta moare ultima,
Doar unitatea sindicala, mai ales in segmentul bugetar, poate determina clasa politica sa isi respecte promisiunile din campana electorala
La toti o sa ne fie greu.
Si nu cred ca trebuie sa disperam.
Speranta moare ultima,
Doar unitatea sindicala, mai ales in segmentul bugetar, poate determina clasa politica sa isi respecte promisiunile din campana electorala
Subiecte similare
» Negocieri CCM 2008-2009
» Nelamurire - promotia 2008
» Tichete cadou anul 2008
» Absolventi Spiru Haret 2008
» salarii conform legii 221/2008
» Nelamurire - promotia 2008
» Tichete cadou anul 2008
» Absolventi Spiru Haret 2008
» salarii conform legii 221/2008
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum: