cresteri salariale 2009
5 participanți
Pagina 1 din 1
cresteri salariale 2009
prin ordonanta de urgenta nr 1 din 2009 o sa avem o crestere de aprope 11% incepand cu 1 aprilie 2009 si o crestere de apropae 20% in perioada 1 aprilie 31 august.
Ce facem?
ordonanta o gasiti la cresteri slariale 2009
Ce facem?
ordonanta o gasiti la cresteri slariale 2009
Re: cresteri salariale 2009
Cred ca ar fi timpul sa protestam,la gogosi fac alergie deja
helvetica- Mesaje : 20
Data de înscriere : 09/12/2008
Localizare : Baia Mare
CRESTERI SALARIALE 2009
Pana la urma,ramane mizeria asta de Ordonanta 1?Cred ca o greva serioasa e singura solutie,pentru ca,daca nu facem nimic,nici nu vom primi nimic de bunavoie.liviumarianpop a scris:si eu
MIHAELA B.32- Mesaje : 10
Data de înscriere : 01/02/2009
Am vazut grilele si chiar am calculat impreuna cu secretara. Nu este deloc o crestere de 11% pentru toti.Iar in septembrie, la categoria mea(gradulI, 10-14 ani) cresterea este de 12%
stiu.
O mare promisiune in vand a tovarasilor de la guvernare.
Rusinos pentru ei
O mare promisiune in vand a tovarasilor de la guvernare.
Rusinos pentru ei
Ceva trebuie sa facem. Dumnezeu stie ce putem sa facem. Voi, liderii nu vreti sau nu puteti. Noi, profesorii, asa multi cum suntem, sigur nu vrem. Eu stiu cum stau lucrurile in unitatile scolare. Pe foarte multi nu-i intereseaza aproape nimic. Vor sa primeasca totul de la sindicat, ca doar de aceea platesc cotizatie. Acestia ne sunt oamenii.
RUGAMINTE
Buna ziua,
Sunt din SV si scoala noastra are hotarare definitiva si irevocabila pentru procesul cu salariul minim.Surpriza insa.Am primit grilele dar se interzice ca acestea sa fie puse in practica si in continuare.Deci vom primi diferentele( candva )iar salariul va ramane la fel ,desi in hotarare se specifica altceva.Se mai poate face ceva?
Sunt din SV si scoala noastra are hotarare definitiva si irevocabila pentru procesul cu salariul minim.Surpriza insa.Am primit grilele dar se interzice ca acestea sa fie puse in practica si in continuare.Deci vom primi diferentele( candva )iar salariul va ramane la fel ,desi in hotarare se specifica altceva.Se mai poate face ceva?
marietacraciun- Mesaje : 45
Data de înscriere : 06/04/2009
Subiecte similare
» Ce majorari salariale vom primi?
» neplata drepturilor salariale
» Drepturi salariale in concediul de maternitate
» Diferente salariale castigate prin proces
» Reduceri salariale!!!! Ce este de facut d-nule Pop?!?
» neplata drepturilor salariale
» Drepturi salariale in concediul de maternitate
» Diferente salariale castigate prin proces
» Reduceri salariale!!!! Ce este de facut d-nule Pop?!?
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum