INTREBARE PENTRU D-L POP
2 participanți
Pagina 1 din 1
INTREBARE PENTRU D-L POP
Buna seara,
D-l Pop,
Sunt invatatoare si va rog sa-mi spuneti daca se mai platesc orele suplimentare pentru cei cu gr. I si peste 25 ani vechime.La noi la scoala nu se platesc invatatorilor in schimb colegele educatoare beneficiaza de plata a 2 ore suplimentare pe saptamana.Nu mai inteleg daca se aplica sau nu legea. Am solicitat ordinul prin care s-a sistat plata orelor numai pentru invatatori dar nimeni nu mi-a putut arata ceva scris. Am luat legatura cu liderul sindicatului si mi s-a spus ca nu se stie.Depinde de cine?
Multumesc!
D-l Pop,
Sunt invatatoare si va rog sa-mi spuneti daca se mai platesc orele suplimentare pentru cei cu gr. I si peste 25 ani vechime.La noi la scoala nu se platesc invatatorilor in schimb colegele educatoare beneficiaza de plata a 2 ore suplimentare pe saptamana.Nu mai inteleg daca se aplica sau nu legea. Am solicitat ordinul prin care s-a sistat plata orelor numai pentru invatatori dar nimeni nu mi-a putut arata ceva scris. Am luat legatura cu liderul sindicatului si mi s-a spus ca nu se stie.Depinde de cine?
Multumesc!
marietacraciun- Mesaje : 45
Data de înscriere : 06/04/2009
Re: INTREBARE PENTRU D-L POP
de inspectoratul scolar.
Daca nu vi se acorda trebuie sa mergeti in instanta sa castigati acest drept.
Multumesc
liviumarianpop a scris:de inspectoratul scolar.
L-am mai castigat dar daca nu se respecta ce putem face?
marietacraciun- Mesaje : 45
Data de înscriere : 06/04/2009
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum