SUNTEM PROSTITI DIN NOU
4 participanți
Pagina 1 din 1
SUNTEM PROSTITI DIN NOU
Mi-am calculat si eu salariul si,oricum as intoarce-o,nu ies procentele.Fata de grila din legea 221(nerespectata),la salariul de incadrare, conform mizeriei de Ordonante 1,am pierdut aproape 200 ron.Stimati colegi,calculati-va salariile si veti vedea ca am fost prostiti din nou pe fata.Ei ne aburesc cu faptul ca in septembrie vom ajunge sa avem salariul conf. Legii 221( salariu pe care ar fi trebuit sa-l avem deja de cateva luni),dar nu e nici pe departe asa.Probabil din aceasta cauza e atat de incurcat si textul asa-zisei ordonante.Nu se mai poate sa ne lasam batjocoriti asa.GREVA !!!
MIHAELA B.32- Mesaje : 10
Data de înscriere : 01/02/2009
Re: SUNTEM PROSTITI DIN NOU
procesele sunt pe rol cu LEgea 221
Ramane sa vedem ce se intampla cu bugetul.
In ord 1 oricum sunt mariri prportionale, asa cum se stia cu ordonanta 151.
Nervi tari
Ramane sa vedem ce se intampla cu bugetul.
In ord 1 oricum sunt mariri prportionale, asa cum se stia cu ordonanta 151.
Nervi tari
Nu suntem prostiti. Ideea este ca ne cred ei prosti.
Sa credem ca gandesc spre binele nostru si sa revedem ce au de gand. Deci ...
- o marire salariala de la 1 aprilie (ziua "increderii") de .... %
- o marire salariala de la 1 octombrie se zice, 1 septembrie scrie in OG nr.1, care, se pare, ca va cadea ... acte normative date de dragul de a ne face ca muncim.
- in acelasi timp, D-na Ministru spune ca, de la 1 septembrie o sa primim salarii in functie de anumite criterii care se negociaza la inceput de an scolar.
Pai cum ramane cu 1 octombrie ? Se vor mari salariile dupa merite sau se maresc salariile de doua ori ?
Mi se pare ca asta anuleaza partea a doua a OG.care devine vrabia de pe gard.
Oricum, daca mai trag de timp, pana anul viitor cu marirea cea vestita de 50% o sa tinem si noi pasul cu celelalte categorii si cu inflatia. Si cand te gandesti cat Tam-Tam au facut toti pentru maririle salariale din invatamant ...
Intre timp, incepem sa disperam ca sa facem cat mai multe puncte cu activitatile punctate bine, uneori lasand deoparte activitati directe cu elevii, principalii beneficiari.
Punctajele se schimba des, asa ca oamenii nu mai stiu ce sa vaneze, ca, de multe ori asta a devenit evolutia profesionala - o vanatoare de puncte.
Sa credem ca gandesc spre binele nostru si sa revedem ce au de gand. Deci ...
- o marire salariala de la 1 aprilie (ziua "increderii") de .... %
- o marire salariala de la 1 octombrie se zice, 1 septembrie scrie in OG nr.1, care, se pare, ca va cadea ... acte normative date de dragul de a ne face ca muncim.
- in acelasi timp, D-na Ministru spune ca, de la 1 septembrie o sa primim salarii in functie de anumite criterii care se negociaza la inceput de an scolar.
Pai cum ramane cu 1 octombrie ? Se vor mari salariile dupa merite sau se maresc salariile de doua ori ?
Mi se pare ca asta anuleaza partea a doua a OG.care devine vrabia de pe gard.
Oricum, daca mai trag de timp, pana anul viitor cu marirea cea vestita de 50% o sa tinem si noi pasul cu celelalte categorii si cu inflatia. Si cand te gandesti cat Tam-Tam au facut toti pentru maririle salariale din invatamant ...
Intre timp, incepem sa disperam ca sa facem cat mai multe puncte cu activitatile punctate bine, uneori lasand deoparte activitati directe cu elevii, principalii beneficiari.
Punctajele se schimba des, asa ca oamenii nu mai stiu ce sa vaneze, ca, de multe ori asta a devenit evolutia profesionala - o vanatoare de puncte.
Profesorul- Mesaje : 9
Data de înscriere : 09/12/2008
Asa este. Nu ies procentele. Si oricum nu este 11% pentru toti.MIHAELA B.32 a scris:Mi-am calculat si eu salariul si,oricum as intoarce-o,nu ies procentele.Fata de grila din legea 221(nerespectata),la salariul de incadrare, conform mizeriei de Ordonante 1,am pierdut aproape 200 ron.Stimati colegi,calculati-va salariile si veti vedea ca am fost prostiti din nou pe fata.Ei ne aburesc cu faptul ca in septembrie vom ajunge sa avem salariul conf. Legii 221( salariu pe care ar fi trebuit sa-l avem deja de cateva luni),dar nu e nici pe departe asa.Probabil din aceasta cauza e atat de incurcat si textul asa-zisei ordonante.Nu se mai poate sa ne lasam batjocoriti asa.GREVA !!!
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum