Nedumerire
3 participanți
Pagina 1 din 1
Nedumerire
D-le Pop, cui se acorda, de fapt, marirea? Pe Realitatea.TV se precizeaza ca se va aplica marirea cu 13-14% numai inv si educatoarelor cu studii superioare de 3 ani, sistem Bologna. Eu daca am absolvit Facultatea de Psihologie - Pedagogie, 4 ani, invatamant de zi, inseamna ca nu beneficiez de ea?
Sau se aplica marirea tuturor cadrelor despre care se vorbeste in proiectul de ordin al d-lui ministru Funeriu?
Sau se aplica marirea tuturor cadrelor despre care se vorbeste in proiectul de ordin al d-lui ministru Funeriu?
lidi- Mesaje : 6
Data de înscriere : 20/01/2010
Re: Nedumerire
Aoleuuuu! din 2011??????? Atunci se aplica??? Asa scrie la Realitatea!!!
marica- Mesaje : 2
Data de înscriere : 09/02/2010
Eu cred ca jurnalista nu prea era bine informata. Asa ca este bine, dupa parerea mea, sa intrebam persoane avizate.
lidi- Mesaje : 6
Data de înscriere : 20/01/2010
Aici este articolul http://www.realitatea.net/30-000-de-dascali-vor-primi-salarii-mai-mari-in-2010_699289.html. S-a facut rectificarea.Nu este precizat nimic referitor la facultatile din Centralizator!!!Ce sa mai intelegi? Astept precizarile D-lui Pop pe Blog...
marica- Mesaje : 2
Data de înscriere : 09/02/2010
atata timp cat si cei din MECTS cat si cei din superior nu doresc acest lucru, ramane doar calea justitiei
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum