transfer in cadrul PJ-ului
2 participanți
Pagina 1 din 1
transfer in cadrul PJ-ului
exista vreo metodologie pentru transferurile in cadrul PJ, de la isj mi s-a spus ca in cadrul PJ se fac transferuri doar pe aceeasi disciplina....ce articol de lege reglementeaza acest lucru....sau aceste transferuri functioneaza dupa "legi nescrise"......
diana01- Mesaje : 3
Data de înscriere : 16/02/2010
Re: transfer in cadrul PJ-ului
si daca se face in sedinta publica si daca se face la nivel de CA al unitati aveti prioritate fata de cei din alte PJ-uri
Re: transfer in cadrul PJ-ului
sunt educatoare si vreau sa ma transfer pe un post de invatatoare in aceeasi scoala, am sunat la isj si am aflat ca ordinea transferurilor este : invatator-invatator si apoi educatoare -invatator , pe anul 2010-2011 ? este adevarat ? in concluzie postul de invatatoare de la scoala mea il poate ocupa orice invatator titular in alta localitate din judet....
ce articol de lege specifica acest lucru ? ..............
am gasit : art 22 din metodologia miscarii personalului didactic.....prin urmare mai conteaza faptul ca cer un post in aceeasi unitate ?
ce articol de lege specifica acest lucru ? ..............
am gasit : art 22 din metodologia miscarii personalului didactic.....prin urmare mai conteaza faptul ca cer un post in aceeasi unitate ?
diana01- Mesaje : 3
Data de înscriere : 16/02/2010
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum