Va rog mult sa-mi raspundeti (pretransfer)
2 participanți
Pagina 1 din 1
Va rog mult sa-mi raspundeti (pretransfer)
Am cateva intrebari la care v-as ruga sa-mi raspundeti:
1. Este adevarat ca nu se mai poate forma un post titularizabil format din doua scoli cu PJ? Va intreb pt ca pana anul acesta s-a putut dar de anul acesta un post care in vara a fost titularizabil (si a fost ocupat de un suplinitor in toamna), acum pt pretransfer s-a scos ca post incomplet (12 ore la o scoala cu PJ, 6 ore la cealalta cu PJ).
2. Ce risc exista daca optez acum la pretransfer pt acest post vacant 1 an? Ce-mi va scrie pe cartea de munca, perioada determinata pe 1 an cat e vacant postul sau perioada nedeterminata? Dupa un an ce se poate intampla? Mentionez ca e vorba de mediul rural, cele 2 scoli cu PJ fiind din 2 comune diferite.
3. La dosarul de pretranfer, acea APRECIERE DIN CARE SA REIASA CALIFICATIVUL, poate sa fie o simpla ADEVERINTA in care scrie calificativul sau trebuie neaparat sa se numeasca APRECIERE?
Va multumesc anticipat!!!
1. Este adevarat ca nu se mai poate forma un post titularizabil format din doua scoli cu PJ? Va intreb pt ca pana anul acesta s-a putut dar de anul acesta un post care in vara a fost titularizabil (si a fost ocupat de un suplinitor in toamna), acum pt pretransfer s-a scos ca post incomplet (12 ore la o scoala cu PJ, 6 ore la cealalta cu PJ).
2. Ce risc exista daca optez acum la pretransfer pt acest post vacant 1 an? Ce-mi va scrie pe cartea de munca, perioada determinata pe 1 an cat e vacant postul sau perioada nedeterminata? Dupa un an ce se poate intampla? Mentionez ca e vorba de mediul rural, cele 2 scoli cu PJ fiind din 2 comune diferite.
3. La dosarul de pretranfer, acea APRECIERE DIN CARE SA REIASA CALIFICATIVUL, poate sa fie o simpla ADEVERINTA in care scrie calificativul sau trebuie neaparat sa se numeasca APRECIERE?
Va multumesc anticipat!!!
lole84- Mesaje : 2
Data de înscriere : 13/08/2009
Re: Va rog mult sa-mi raspundeti (pretransfer)
1 se poate
2 sunteti in continuare titulara sistemului
3 e suficient califacativul
2 sunteti in continuare titulara sistemului
3 e suficient califacativul
Subiecte similare
» URGENT!!! --- trecere la studii supeioare-bibliotecar, documentarist, redactor
» Va rog sa-mi raspundeti!
» Am terminat Spiru Haret anul acesta!
» transfer 2009
» Pretransfer
» Va rog sa-mi raspundeti!
» Am terminat Spiru Haret anul acesta!
» transfer 2009
» Pretransfer
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum