despre cum să încasezi legal bani dintr/un al doilea job
2 participanți
Pagina 1 din 1
despre cum să încasezi legal bani dintr/un al doilea job
Bună ziua, din nou.
Vă deranjez cu rugămintea de a mă ajuta să procedez corect într-o situaţie profitabilă pentru mine şi familia mea, obţinută cu multă muncă, desigur.
Am început o colaborare cu o revistă pentru copii. Astfel, am tot scris toată vara scenarii. Am fost anunţată că orice scenariu publicat mi se va plăti. Revista a avut primul număr în septembrie, unde înţeleg că a şi apărut unul din scenariile mele. Urmează să mi se trimită să semnez contractul pentru a putea primi banii.
La ce aspecte ale contractului să fim atenţi?
Ce alte sfaturi îmi puteţi da, pentru a evita eventuale neplăceri, având în vedere că acesta ar fi un al doilea job * (sunt învăţătoare)?
Vă mulţumesc pentru răbdare şi bunăvoinţă.
Aura
Vă deranjez cu rugămintea de a mă ajuta să procedez corect într-o situaţie profitabilă pentru mine şi familia mea, obţinută cu multă muncă, desigur.
Am început o colaborare cu o revistă pentru copii. Astfel, am tot scris toată vara scenarii. Am fost anunţată că orice scenariu publicat mi se va plăti. Revista a avut primul număr în septembrie, unde înţeleg că a şi apărut unul din scenariile mele. Urmează să mi se trimită să semnez contractul pentru a putea primi banii.
La ce aspecte ale contractului să fim atenţi?
Ce alte sfaturi îmi puteţi da, pentru a evita eventuale neplăceri, având în vedere că acesta ar fi un al doilea job * (sunt învăţătoare)?
Vă mulţumesc pentru răbdare şi bunăvoinţă.
Aura
aurapopescu- Mesaje : 29
Data de înscriere : 15/01/2009
Re: despre cum să încasezi legal bani dintr/un al doilea job
Buna ziua. Din cate stiu eu va trebui sa inregistrati contractul la Finante ca sa fiti in legalitate si sa nu aveti probleme mai tarziu. Incercati sa va interesati la ei si au sa va spuna despre ce e vorba.
deliuta- Mesaje : 4
Data de înscriere : 10/11/2010
Subiecte similare
» Castiga bani pe un site cu un joc minunat de epoca ... 100 % adevarat bani reali
» DIN NOU DESPRE RESTRANGERE
» Castiga bani cu un joc online 100 % adevarat .. nu e pacaleala
» Bani insuficienţi pentru plata salariilor
» Este legal?
» DIN NOU DESPRE RESTRANGERE
» Castiga bani cu un joc online 100 % adevarat .. nu e pacaleala
» Bani insuficienţi pentru plata salariilor
» Este legal?
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum