Procedura de predare-primire la schimbarea liderului
2 participanți
Pagina 1 din 1
Procedura de predare-primire la schimbarea liderului
Vă rog mult de tot să-mi spuneţi ce trebuie făcut în momentul predării-primirii conducerii grupei sindicale.
VĂ MULŢUMESC.
Mă interesează în mod deosebit vreo procedură privind situaţia financiară a grupei. Ce trebuie să facă cel ce predă şi ce trebuie să facă cel ce primeşte. Mi se pare corect ca să se facă o dare de seamă dar habar nu am cum apare "o aşa ceva" în mod oficial. URGEEEEENT!!!
VĂ MULŢUMESC.
Mă interesează în mod deosebit vreo procedură privind situaţia financiară a grupei. Ce trebuie să facă cel ce predă şi ce trebuie să facă cel ce primeşte. Mi se pare corect ca să se facă o dare de seamă dar habar nu am cum apare "o aşa ceva" în mod oficial. URGEEEEENT!!!
mangusta- Mesaje : 35
Data de înscriere : 12/08/2009
Re: Procedura de predare-primire la schimbarea liderului
Bineeee, nu am primit niciun răspuns la procedura de predare-primire. Să o luăm altfel. În ce cazuri putem schimba liderul din şcoală? Care sunt paşii ce trebuie urmaţi? Nu avem nimic cu vechiul lider ci acesta s-a cam detaşat la altă şcoală ca "patronat". Organizaţia e varză şi nu ştim ce să facem. La şedinţe e trimis un membru care acolo tace şi apoi nu ne zice nimic din ce s-a discutat şi care săracu nici nu are vreun cuvânt de spus în faţa patronatului.
mangusta- Mesaje : 35
Data de înscriere : 12/08/2009
Re: Procedura de predare-primire la schimbarea liderului
conform Statutului convocati Adunarea Generala a grupei sindicale si faceti alegeri
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum