solutionare restrangere partiala de activitate in 2 specializari
2 participanți
Pagina 1 din 1
solutionare restrangere partiala de activitate in 2 specializari
Sunt profesor-inginer, specialitatea confectii textile, titular la SAM in invatamantul special, mediul urban. Dupa titularizare am absolvit un curs postuniversitar de specializare in informatica. Gratie noului plan de invatamant, prin reducerea numarului de ore de cultura de specialitate, intru in restrangere partiala de activitate (am doar 13 ore in specialitate, norma fiind de 16 ore). In scoala in care functionez, nu exista un titular pe informatica si sunt vacante 8 ore. Stiu ca am posibilitatea de completare a normei didactice cu ore de informatica. Va rog sa-mi spuneti cum ar trebui sa procedez pentru a obtine solutionarea restrangerii partiale in ambele specializari discipline tehnologice + informatica pe o durata nedeterminata (nu doar pentru 1 an).
Va multumesc anticipat.
Va multumesc anticipat.
gabica- Mesaje : 1
Data de înscriere : 23/03/2009
Re: solutionare restrangere partiala de activitate in 2 specializari
deocamdata nu se poate decat pe un an.
Si lucru acesta o sa fie permanent pana cand o sa fie sau catedra intreaga de informatica, sau o sa intrati in restrangere adica mai putin de 9 ore in actuala specializare
Si lucru acesta o sa fie permanent pana cand o sa fie sau catedra intreaga de informatica, sau o sa intrati in restrangere adica mai putin de 9 ore in actuala specializare
Subiecte similare
» restrângere de activitate
» restrangere de activitate
» RESTRANGERE DE ACTIVITATE IN CIC
» RESTRANGERE ACTIVITATE
» RESTRANGERE DE ACTIVITATE IN CIC
» RESTRANGERE ACTIVITATE
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum: