ADMINISTRATOR PATRIMONIU - NU CONTABIL! PROBLEME PERSONAL ADMINISTRATIV

In jos

ADMINISTRATOR PATRIMONIU - NU CONTABIL! PROBLEME PERSONAL ADMINISTRATIV

Mesaj  Mirel67 la data de Lun 22 Iun 2009 - 6:38

D-le Liviu Marian Pop, va stimez si va urmaresc iesirile dvs, in mass media si in presa. Sunteti unul dintre putinii lideri care respecta toti membrii de sindicat, indiferent daca fac parte din categoria didactic, nedidactic sau auxiliar. Sunt membru FSLI - si am legitimatia cu seria 002838 (daca trebuie o sa o scanez).

Sunt angajat din 1998 la Colegiul Tehnic ,,Ion Borcea'' Buhusi - jud. Bacau. Acest Colegiu este format din Liceu şi Şcoală de Arte şi Meserii situate la 3 km, iar ca sa va faceti o parere despre calitatea procesului de invatamant si a personalului (eu nu fac diferentieri, didactic, auxiliar si nedidactic) va spun ca directoul unitatii noastre a fost premiat la GALA DIRECTORILOR!

Nu vrea sa intru in amanunte (daca doriti o sa va trimit detalii pe mailul dvs, sau al sindicatului) ci doar sa va dresez cateva intrebari . POATE VETI AVEA IN VEDERE PENTRU A FACE PROPUNERI IN NOUA LEGE A INVATAMANTULUI SI IN CCM.

1. CINE CONDUCE PERSONALUL NEDIDACTIC DIN SCOLI? VORBESC DE UNITATI CU PESTE 20-30 DE SALARIATI ??? CAND S-A TRECUT CONTABILII LA AUXILIAR EU AM RAMAS LA NEDIDACTIC SI SUNT PLATIT CA MUNCITOR, AVETI IN VEDERE IN NOAUA LEGE A INVATAMANTULUI SI ACAESTA PROBLEMA ? AM AVUT CANTINA SI CAMIN DAR DIN 2003 NU AM MAI AVUT COPII IN CAMIN! DIN CATE STIU EXISTA ADMINISTRATOR DE PATRIMONIU (NU FINANCIAR CARE E CONTABILUL) DAR DIN CAUZA NR. MARE DE POSTURI AUXILIARE UNII ADMINISTRATORI AU RAMAS LA NEDIDACTIC! SPER SA VINA ODATA DESCENTRALIZAREA SI SA NORMEZE CINEVA TOATE POSTURILE SI SA SE STABILEASCA FOARTE CLAR CINE SI CE ARE DE FACUT! ADMINISTRATORII DE PATRIMONIU DACA CONDUC UN COMPARTIMENT ADMINISTRATIV POT PRIMI SPOR DE CONDUCERE ?

2. PESTE TOT IN MASS-MEDIA SE VORBESTE DE GREVE CRESTERI SALARIALE, IMPORTANTA CADRELOR DIDACTICE, ETC, ETC, DAR ABSOLUT NIMIC [u] DE PERSONALUL NEDIDACTIC ! EU II SPUN ADMINISTRATIV !
ACUM CAND IN SCOLI S-AU INVESTIT MILIARDE IN MODERNIZARE SI DOTARE EU CRED CA PERSONALUL ADMINISTRATIV ESTE FOARTE IMPORTANT! NU STITI DE CATE ORI AM AVUT DISCUTII CU PERSONALUL DIN SUBORDINE, CARE DOREA SA NU MAI DEA CALDURA,SA NU MAI FACA CURATENIE, SA NU MAI APROVIZIONAM SCOLILE DIN ORAS, ETC, ETC! CE NE PUTETI SPUNE DESPRE FIDELITATE ? SPOR CONDITII GRELE SI MAI ALES IN PRINCIPALDE O NOUA GRILA DE SALARIZARE ?

3. CUM E POSIBIL CA O BUCATAREASA LA O GRADINITA DIN ORASUL NOSTRU SI ASA E PESTE TOT SA FIE PLATITA CA INGRIJITOARE? VA DATI SEAMA CE RASPUNDERE ARE EA P? DVS DACA V-ATI DA COPILUL LA O GRADINITA CU PROGRAM PRELUNGIT CUM V-ATI UITA IN OCHII ACELEI FEMEI ?

4. PERSONALUL DIN SUBORDINE CEI 30 DE OAMENI (UNII POLICALIFICATI SI CU STUDII SUPERIOARE) DORESC TOT MAI MULT SA DISCUTAM LA NIVEL DE LIDER SINDICAT PE ORAS SI JUDET INFIINTAREA UNUI SINDICAT CARE SA LUPTE PENTRU NOI! EU INCERC SA II CONVING CAT MAI POT CA SE LUPTA PENTRU NOI DAR VA SPUN CA SUNT FOARTE NEMULTUMITI!

VA MULTUMSC SI ASTEPT CU NERABDARE RASPUNSURI LA INTREBARILE DE MAI SUS! AS DORI DACA SE POATE SA IMI DATI O ADRESA DE MAIL UNDE SA VA POT SPUNE MAI AMANUNTIT DOLEANTELE NOASTRE!

CU STIMA SI RESPECT!

Mirel67

Mesaje : 7
Data de înscriere : 20/06/2009

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

Re: ADMINISTRATOR PATRIMONIU - NU CONTABIL! PROBLEME PERSONAL ADMINISTRATIV

Mesaj  liviumarianpop la data de Mier 24 Iun 2009 - 22:15

1. Personalul din invatamant este coondus de CA al unitatii.
administartoirii nu pot primi spor de conducere. Propunerile cu modificarile de normative sunt de anul trecut inaintate la MECI de catre FSLI
2.grila de la mnedidactic este propusa de catre Ministerul Muncii. Noi nu am fost de acord cu ea la ultimile intalniri.
3. nu este norma. ar trebui sa faceti un memoriu catre Sindicatul judetean si catre ISJ
4.nu inteleg despr ece sindicat vorbiti la nivel de oras si judet. Stiu ca noi, la FSLi, avem un departament pentru didactic auxiliar si nedidactic care se ocupa cu problemele acestor categorii socioprofesionale si mai stiu ca in multe sindicate afiliate la FSLI exista asemenea departamente si persoane.
Eu cred ca ar trebui sa faceti cunoscute problemele dvs conducerii judetene si lururile ar trbeui sa se rezolve. nu sunt adeptul faramatarii activitatii sindicale.
adresa mea de email e liviumarianpop@yahoo.com si secretargeneralfsli@yahoo.com
avatar
liviumarianpop
Admin

Mesaje : 1008
Data de înscriere : 29/11/2008
Varsta : 44
Localizare : Baia Mare Bucuresti

Vezi profilul utilizatorului http://liviumarianpop.forumgratuit.ro

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum