MARE NEDREPTATE la PRETRANSFER!
3 participanți
Pagina 1 din 1
MARE NEDREPTATE la PRETRANSFER!
Nu inteleg de ce s-a facut aceasta nedreptate,de a se putea trece la alta specializare,fara titularizare?Am muncit foarte mult sa obtin un post titularizabil pe invatator ca sa am surpriza in sala,ca le luau educatoarele,tinand cont ca pe aceasta specializare se obtine titulatura mai usor.Nici macar nu au avut prioritate invatatorii si invers educatorii,ca apoi daca mai ramaneau posturi sa se faca mutarea.
mihaela87- Mesaje : 29
Data de înscriere : 06/05/2009
Re: MARE NEDREPTATE la PRETRANSFER!
Ca anul acesta la transfer nu am auzit pe nimeni sa mai fi fost candva si undeva (nici pe bunica inainte de 89).
Mi se pare o iresponsabilitate a sistemului sa faci trecerea de pe un post pe altu asa ca ai dobandit studii fara a da titularizare..
Pai de ce mai dam titularizare mai bine facem toti facultati si ne schimbam asa pe posturi in fiecare an dupa cum dorim: anu acesta sunt educatoare la anu ma fac invatatoare si peste doi ani hai sa fiu si profesoara de romana...
Mi se pare o iresponsabilitate a sistemului sa faci trecerea de pe un post pe altu asa ca ai dobandit studii fara a da titularizare..
Pai de ce mai dam titularizare mai bine facem toti facultati si ne schimbam asa pe posturi in fiecare an dupa cum dorim: anu acesta sunt educatoare la anu ma fac invatatoare si peste doi ani hai sa fiu si profesoara de romana...
ana.o- Mesaje : 11
Data de înscriere : 29/04/2009
Varsta : 39
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum