LIVIU MARIAN POP
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

nedreptate

2 participanți

In jos

nedreptate Empty nedreptate

Mesaj  gheorgheemilia Mar 9 Iun 2009 - 22:25

Sunt suplinitor calificat din anul 2007. Am participat la concursul de titularizare si am obtinut nota 6,10. Am fost repartizata la o scoala din jud. Braila cu decizie din partea inspectoratului. In anul urmator 2008-2009 am obtinut continuitate pe post cu viabilitate de 3 ani. Anul acesta am obtinut iarasi continuitate din partea scolii si a consililui de administratie, dar d-na director, nu a stiut cum sa dea situatia isj Braila si a dat viabilitate postului de 4 ani, drept pt care postul a fost scos la titularizare. A facut adresa catre inspectorat ca a grsit si in loc sa dea viabilitate 2 ani asa cum era normal a dat 4. Ce se mai poate face? isj a spus ca nu mai poate modifica ? Dar cum titularizezi pe cineva daca postul este viabil doar 2 ani . Ma pot adresa Ministerului Educatiei ? Va rog sa ma ajutati!

gheorgheemilia

Data de înscriere : 09/06/2009

Sus In jos

nedreptate Empty Re: nedreptate

Mesaj  liviumarianpop Mier 10 Iun 2009 - 21:56

doar cu aprobare d ela MECI se poate modifica viabilitatea postului.
ISJ va poate ajuta.
Din pacae FSLi nu are reprezentanti in judetul dvs, asa ca posibilitatile mele sunt limitate deocamdata
multa bafta
liviumarianpop
liviumarianpop
Admin

Data de înscriere : 29/11/2008
Varsta : 50
Localizare : Baia Mare Bucuresti

https://liviumarianpop.forumgratuit.ro

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum: