Echivalare doctorat cu gradul I...
2 participanți
Pagina 1 din 1
Echivalare doctorat cu gradul I...
Buna seara,
Mai am o nelamurire, va rog ... poate sa imi spuna cineva daca:
1. se poate echivala doctoratul cu gradul I in conditiile in care am 3 ani vechime la catedra, iar anul acesta din ianuarie sunt incadrata in cumul, norma de baza fiind intr-un contract de cercetare cu o universitate?
2. de la anul se mai poate echivala doctoratul cu gradul I (am auzit ceva zvonuri prin liceu cum ca de anul viitor nu se va mai putea echivala doctoratul cu gradul I)
3. in cazul in care raspunsul este afirmativ...mai pot cere inspectia speciala, acum? cand mai sunt 3 saptamani pana la terminarea anului scolar?
Va multumesc anticipat pt raspuns
Mai am o nelamurire, va rog ... poate sa imi spuna cineva daca:
1. se poate echivala doctoratul cu gradul I in conditiile in care am 3 ani vechime la catedra, iar anul acesta din ianuarie sunt incadrata in cumul, norma de baza fiind intr-un contract de cercetare cu o universitate?
2. de la anul se mai poate echivala doctoratul cu gradul I (am auzit ceva zvonuri prin liceu cum ca de anul viitor nu se va mai putea echivala doctoratul cu gradul I)
3. in cazul in care raspunsul este afirmativ...mai pot cere inspectia speciala, acum? cand mai sunt 3 saptamani pana la terminarea anului scolar?
Va multumesc anticipat pt raspuns
mariac- Mesaje : 4
Data de înscriere : 22/05/2009
Varsta : 46
Localizare : B
Subiecte similare
» Echivalere doctorat cu gradul I
» gradul II
» gradul II?
» se deconteaza Gradul II ?
» Doctoratul se echivaleaza cu gradul II si I ?
» gradul II
» gradul II?
» se deconteaza Gradul II ?
» Doctoratul se echivaleaza cu gradul II si I ?
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum