tichete de vacanta
4 participanți
Pagina 1 din 1
tichete de vacanta
Bine v-am gasit, d-le Liviu Marian Pop!
Doamna Elena Udrea spunea ca si cadrele didactice vor primi tichete de vacanta. Stiti ceva despre acest lucru? Avem vreo sansa pentru aceasta vara?
Doamna Elena Udrea spunea ca si cadrele didactice vor primi tichete de vacanta. Stiti ceva despre acest lucru? Avem vreo sansa pentru aceasta vara?
ada- Mesaje : 3
Data de înscriere : 13/03/2009
Re: tichete de vacanta
Daca am primit acele bonuri de turist si nu am unde sa le folosesc (pentru ca nu-mi permit, totusi, sa merg in statiune -din cauza unui accident nu pot urca in tren, iar acolo unde merg in vacanta, la bunici, cei de la Manastirea din comuna nu primesc asa ceva, la magazinele din comuna nici atat- ), ce fac in continuare? Le predau la scoala? Sau mi se vor opri bani din salariu? Daca nu le pot folosi nicaieri de ce mi-au mai fost date? Vreau sa va spun ca LIDERA DE SINDICAT DIN SCOALA M-A OBLIGAT SA FAC CEREREA DE PRIMIRE A ACESTOR BONURI, EU NU LE DOREAM.
Multumesc pentru raspunsurile pe care le astept REPEDE.
Multumesc pentru raspunsurile pe care le astept REPEDE.
istocescu- Mesaje : 6
Data de înscriere : 18/07/2009
Re: tichete de vacanta
Lidera de sindicat m-a obligat sa face cerere pentru acele tichete.
Nu imi vine sa cred. E mare si rea lidera aia de sindicat ? Va bate ?
Nu e bine sa dati vina pe ea. Nimeni nu va poate obliga sa semnati nimic. Si dvs stiti asta, sunt convins.
Nu imi vine sa cred. E mare si rea lidera aia de sindicat ? Va bate ?
Nu e bine sa dati vina pe ea. Nimeni nu va poate obliga sa semnati nimic. Si dvs stiti asta, sunt convins.
me- Mesaje : 3
Data de înscriere : 14/08/2009
Subiecte similare
» Tichete cadou anul 2008
» PRIMA DE VACANTA
» METODOLOGIE CALCUL PRIME DE VACANTA
» vacanţă plăcută!
» Vacanta mare!...
» PRIMA DE VACANTA
» METODOLOGIE CALCUL PRIME DE VACANTA
» vacanţă plăcută!
» Vacanta mare!...