PRIMA DE VACANTA
4 participanți
Pagina 1 din 1
PRIMA DE VACANTA
D-le Pop, sunt institutor. Am absolvit Liceul Pedagogic, Facultatea de Psihologie-Pedagogie, inv. de zi, 4 ani, si Master "Consiliere psihologica si educationala", 3 sem., inv. de zi. Pe diploma de licenta am dubla calificare specificata: psihologie, pedagogie. Am depus la Inspectoratul Scolar un dosar cu cerere pentru incadrare ca profesor pentru invatamantul primar, specificand legile care prevad aceasta incadrare, si documente doveditoare. Am citit pe forum despre faptul ca se asteapta precizari legate de "profilul pedagogic". Considerati ca am sanse pentru a primi incadrarea ceruta? Cand credeti ca se va clarifica situatia? Deja ianuarie trece.
A doua problema: Ce demersuri trebuie facute pentru primirea primei de vacanta? La noi la scoala nu s-a precizat nimic privitor la aceasta problema.
A doua problema: Ce demersuri trebuie facute pentru primirea primei de vacanta? La noi la scoala nu s-a precizat nimic privitor la aceasta problema.
lidi- Mesaje : 6
Data de înscriere : 20/01/2010
Re: PRIMA DE VACANTA
Prima de vacanta??? Ce-i asta?O gluma?
sce76- Mesaje : 20
Data de înscriere : 20/12/2009
Re: PRIMA DE VACANTA
sper ca saptamana viitoare sa apara Ordinul de ministru care sa clarifice incadrarea dvs si a colegilor dvs
Despre prima am scris pe blog
AICI
AICI
?????????????????????????
liviumarianpop a scris:sper ca saptamana viitoare sa apara Ordinul de ministru care sa clarifice incadrarea dvs si a colegilor dvs
AICI
Ce-i asta?Noi n-am primit niciodata.
marietacraciun- Mesaje : 45
Data de înscriere : 06/04/2009
Subiecte similare
» METODOLOGIE CALCUL PRIME DE VACANTA
» prima de instalare
» tichete de vacanta
» Prima de nastere
» prima de concediu
» prima de instalare