Studii Bologna ciclul 1, completate cu master M.E.C.I. cu 120 credite
Pagina 1 din 1
Studii Bologna ciclul 1, completate cu master M.E.C.I. cu 120 credite
Pentru a preda la nivel liceal, sunt necesare studii Bologna 2, adica master cu...cate credite?? Eu sunt abolventa a masterului Management Educational Si Comunicare Institutionala cu 120 credite. Este recunoscut acest master pentru studii de ciclul 2 pentru Bologna?
- Mentionez ca voi sustine licenta pentru studii economice in 23 iulie, si intentionez sa ma prezint in 28 august la examen pentru suplinitori calificati.
- Daca- mi puteti raspunde la inca o intrebare: materia Educatie antreprenoriala, care este prevazuta la catedra de socio-umane, va fi transferata la catedra de tehnic?? Vor avea competenta inginerii s-o predea???
Nu pot afla daca este certitudine sau doar un zvon!!!
Daca ar fi adevarat, la noi la Grupurile scolare, inginerii au majoritatea gr 1 si sunt titulari, si nu vor mai fi ore pe economic date la titularizare, isi vor completa ei norma........
- Mentionez ca voi sustine licenta pentru studii economice in 23 iulie, si intentionez sa ma prezint in 28 august la examen pentru suplinitori calificati.
- Daca- mi puteti raspunde la inca o intrebare: materia Educatie antreprenoriala, care este prevazuta la catedra de socio-umane, va fi transferata la catedra de tehnic?? Vor avea competenta inginerii s-o predea???
Nu pot afla daca este certitudine sau doar un zvon!!!
Daca ar fi adevarat, la noi la Grupurile scolare, inginerii au majoritatea gr 1 si sunt titulari, si nu vor mai fi ore pe economic date la titularizare, isi vor completa ei norma........
Profa de morala- Mesaje : 3
Data de înscriere : 15/06/2009
Subiecte similare
» nelamurire privind gradul didactic II
» Transformare post din studii medii in studii superioare
» CE STUDII SUNT?
» profesor la ciclul primar
» Asociatia Invatatorilor
» Transformare post din studii medii in studii superioare
» CE STUDII SUNT?
» profesor la ciclul primar
» Asociatia Invatatorilor