Norma incompleta
Pagina 1 din 1
Norma incompleta
Buna ziua ,
As dori o lamurire pentru urm. situatie : in anul 2008-2009 am predat la doua scolii , cu norma intreaga , mi s-a dat continuitate si pentru anul 2009-2010 numai ca ...am observat ca una din scoli nu si-a format clasele , astfel in loc de 18 ore , am 17 ore (sub norma) ; as dori sa stiu daca in sedinta publica pot renunta la acea scoala si sa aleg altceva cu 8 ore ( avand 10 h la cealalta scoala) , daca da ...cand pot alege , in momentul continuitatii sau dupa ce isi aleg cei care au fost la examen si cei care au dat examen in 2008-2009 ??? care ar fi ordinea ....de ocupare a posturilor in acest caz .
Multumesc !!
As dori o lamurire pentru urm. situatie : in anul 2008-2009 am predat la doua scolii , cu norma intreaga , mi s-a dat continuitate si pentru anul 2009-2010 numai ca ...am observat ca una din scoli nu si-a format clasele , astfel in loc de 18 ore , am 17 ore (sub norma) ; as dori sa stiu daca in sedinta publica pot renunta la acea scoala si sa aleg altceva cu 8 ore ( avand 10 h la cealalta scoala) , daca da ...cand pot alege , in momentul continuitatii sau dupa ce isi aleg cei care au fost la examen si cei care au dat examen in 2008-2009 ??? care ar fi ordinea ....de ocupare a posturilor in acest caz .
Multumesc !!
mishu_1203- Mesaje : 2
Data de înscriere : 27/07/2009
Re: Norma incompleta
Chair nu stie nimeni ??? maine este sedinta publica si nu stiu daca voi avea dreptul sa imi completez norma sau care este ordinea pentru asta ....am sunat la ISMB , la personal , nu au stiut sa imi spuna cum se va proceda ...
mishu_1203- Mesaje : 2
Data de înscriere : 27/07/2009
Subiecte similare
» transfer 2009
» norma redusa inv. gr I si vechime peste 25 ani
» norma minima | atestat educatie speciala
» secretara cu 1/2 norma
» COMPLETARE NORMA
» norma redusa inv. gr I si vechime peste 25 ani
» norma minima | atestat educatie speciala
» secretara cu 1/2 norma
» COMPLETARE NORMA