norma redusa inv. gr I si vechime peste 25 ani
2 participanți
Pagina 1 din 1
norma redusa inv. gr I si vechime peste 25 ani
Am o nelamurire cu privire la plata a 2 ore suplimentare inv. cu gr. did .I si vechime mai mare de 25 de ani .In ce conditii se platesc aceste ore ? La scoala noastra se platesc doar daca se efectueaza ,la alte scoli se platesc chiar daca nu se fac. Cum e corect de fapt?
steliana65- Mesaje : 5
Data de înscriere : 23/11/2009
Re: norma redusa inv. gr I si vechime peste 25 ani
indiferent de nr de ore pe care le efectuati trebui sa aveti in plata 2 ore, plata cu ora
Ati putea sa-mi indicati exact in baza carui temei legal sa-i cer asta contabilei ,deoarece dansa refuza sa ne acorde acest drept (suntem mai multi in cauza )? Cu multumiri !
Am citit statutul , dar nici o formulare nu am gasit-o suficient de transanta pe aceasta tema .Poate nu am fost eu destul de receptiva la continut . M-ati putea ajuta cu o trimitere specifica si cu eventuale argumente prin care as putea sa-i nlamuresc pe cei de la scoala? Cu multumiri !
ART. 45
(1) Personalul didactic de predare şi de instruire practică, cu o vechime în învăţământ de peste 25 de ani, cu gradul didactic I, beneficiază de reducerea normei didactice cu două ore săptămânal, fără diminuarea salariului.
(1) Personalul didactic de predare şi de instruire practică, cu o vechime în învăţământ de peste 25 de ani, cu gradul didactic I, beneficiază de reducerea normei didactice cu două ore săptămânal, fără diminuarea salariului.
Ai nostri "sefi"inteleg din acest art. ca avem norma diminuata ( 16 ore), iar daca facem 17 sau 18 ,celor > 25 ani au dreptul sa ne plateasca ,celorlalti nu ,aceasta fiind diferenta . Am inteles ca sunt sentinte definitive in acest sens in anumite judete . Ne-ati putea oferi informatii specifice in acest sens ,de genul unei hotarari judecatoresti unde se specifica in baza caror art. de lege s-a luat acea hotarare ? (Poate rug. mea e deplasata ,dar chiar ni se respinge orice argument ) Cu multumiri !
luati legatura cu liderul judetean care are mai multe sentinte pe aceasta tema
Subiecte similare
» s-au redus peste 20000 de posturi!
» Transfer de la Rural la Urban pentru cei ce au obtinut la titularizare nota peste 7
» transfer 2009
» Norma incompleta
» norma minima | atestat educatie speciala
» Transfer de la Rural la Urban pentru cei ce au obtinut la titularizare nota peste 7
» transfer 2009
» Norma incompleta
» norma minima | atestat educatie speciala
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum