master - cum voi fi incadrata?
2 participanți
Pagina 1 din 1
master - cum voi fi incadrata?
Daca am lic. ped., fac. de psihologie, lunga durata si master "Politici si management in educatie" si predau la inv. primar cum voi fi incadrata?
Pt. a fi incadrata prof., dar sa predau tot la inv. primar, ce studii tb. sa fac (master- care anume , ceva anume in completare?!?), excluzand PIPP-ul?
Pt. a fi incadrata prof., dar sa predau tot la inv. primar, ce studii tb. sa fac (master- care anume , ceva anume in completare?!?), excluzand PIPP-ul?
Clara- Mesaje : 11
Data de înscriere : 27/05/2009
Institutor?
In noul Cod pentru a fi institutor ce studii sunt necesare?
Daca am absolvit Fac. de Psih. si St. Ed.- lunga durata (psihologie) si master "Politici si management in educatie" cum voi fi incadrata la inv primar? In noul Cod se prevede master la inv. primar pt a trece la alta treapta de salarizare, la alta functie?
Poate de data aceasta imi raspundeti!!!
Multumesc anticipat!
Daca am absolvit Fac. de Psih. si St. Ed.- lunga durata (psihologie) si master "Politici si management in educatie" cum voi fi incadrata la inv primar? In noul Cod se prevede master la inv. primar pt a trece la alta treapta de salarizare, la alta functie?
Poate de data aceasta imi raspundeti!!!
Multumesc anticipat!
Clara- Mesaje : 11
Data de înscriere : 27/05/2009
Re: master - cum voi fi incadrata?
pe domeniul masterului e o intreaga nebuloasa la nivel de MECI
am avut multe intrebari pe tema aceasta catre d ministru
astept ultima forma a codului si trebuie sa vedem cum se clarifica aceasta problema
am avut multe intrebari pe tema aceasta catre d ministru
astept ultima forma a codului si trebuie sa vedem cum se clarifica aceasta problema
Subiecte similare
» profesor invatamant primar cu master?
» Studii Bologna ciclul 1, completate cu master M.E.C.I. cu 120 credite
» Studii Bologna ciclul 1, completate cu master M.E.C.I. cu 120 credite
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum