RUGAMINTE PT D-L POP
3 participanți
Pagina 1 din 1
RUGAMINTE PT D-L POP
Buna ziua,
La scoala noastra s-a castigat procesul pentru diferenta cu salariul mediu.Puteti sa-mi spuneti , va rog, daca procesul s-a finalizat in iunie cum se procedeaza cu perioada care a trecut de la proces pana in prezent? Nu e normal sa primim diferentele pana in momentul in care ni se vor da?
La scoala noastra s-a castigat procesul pentru diferenta cu salariul mediu.Puteti sa-mi spuneti , va rog, daca procesul s-a finalizat in iunie cum se procedeaza cu perioada care a trecut de la proces pana in prezent? Nu e normal sa primim diferentele pana in momentul in care ni se vor da?
marietacraciun- Mesaje : 45
Data de înscriere : 06/04/2009
Re: RUGAMINTE PT D-L POP
conteaza cand aveti sentinta definitiva, irevocabila si executorie.
Sa nu intre sub incidenta ordonantei 71
Luati legatura cu liderul din judetul dvs. este singura persoana care stie exact care este stadiul procesului
Luati legatura cu liderul din judetul dvs. este singura persoana care stie exact care este stadiul procesului
Multumesc
liviumarianpop a scris:conteaza cand aveti sentinta definitiva, irevocabila si executorie.
E inainte de ordonanta dar ni se plateste numai pana la 1 ianuarie 2009 deoarece spun ca pana atunci a fost salariul minim.Ce se intampla cu anul 2009? La sindicat nu a stiut nimeni sa raspunda. Si nici nu se pun coeficientii in aplicare.Diferente si atat cand va rezolva executorul caruia ne-am adresat.Ce se mai poate face oare?
marietacraciun- Mesaje : 45
Data de înscriere : 06/04/2009
Re: RUGAMINTE PT D-L POP
Si la noi in Bihor se intampla acelasi lucru.S-a castigat procesul inainte de ordonanta , dar nu ni se acorda drepturile. Liderul de sindicat nu stie ce sa ne spuna.
icutza- Mesaje : 1
Data de înscriere : 03/11/2009
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum