Ce se poate face cu 0,5% din cotizaţia la sindicat?
3 participanți
Pagina 1 din 1
Ce se poate face cu 0,5% din cotizaţia la sindicat?
Cotizaţia la sindicat este de 1%. Ştiu că 0,5% merg la centru şi cu restul de 0,5 ce se întâmplă?
mangusta- Mesaje : 35
Data de înscriere : 12/08/2009
Re: Ce se poate face cu 0,5% din cotizaţia la sindicat?
la grupa hotaraste adunarea generala a grupei ce face cu aceasta suma
cu cei de la judet hotaraste Colegiu Ligderilor de pe judet cum se administreaza
cu cei de la judet hotaraste Colegiu Ligderilor de pe judet cum se administreaza
Acest procent de 0,5% (cel ce rămâne la grupa sindicală) este obligatoriu de reţinut din salariu? Pot să fac ceva ca să intru în posesia acestei sume sau şi mai bine să nu mi se mai reţină iniţial?
doar prin modificarea statutului judetean
sau in cadrul grupei din care faceti parte sa hotarati acest lucru
sau in cadrul grupei din care faceti parte sa hotarati acest lucru
Am înţeles. Mulţumesc frumos.
Să nu credeţi că am ceva cu sindicatul, dincontră. Aş avea de comentat numai modul cum sunt cheltuiţi banii grupei sindicale. De aceea am întrebat.
Să nu credeţi că am ceva cu sindicatul, dincontră. Aş avea de comentat numai modul cum sunt cheltuiţi banii grupei sindicale. De aceea am întrebat.
mi se pare cat se poate de corecta pozitia dumneavoastra
transparenta banilor trebuie asigurata de catre sindicat
transparenta banilor trebuie asigurata de catre sindicat
ne-am hotărât să facem o serată dansantă între noi, la unul din restaurantele din oraş. Doar aşa ne mai permitem o seară la restaurant. Ca să avem impresia că suntem "clasă de mijloc".
Uite un lucru nou pe care nu-l stiam !"la centru " = judetean sau nivel national? "grupa"=la nivel de scoala sau????? Liderul pe scoala e platit? Cu cat si din ce bani? DAca da ,al nostru nu-si merita banii ca nu face nimic .Pana credeam ca e titlu onorific era oarecum OK.Si apropo, la intocmirea punctajului de departajare cate pct. se dau liderului sind .la nivel de scoala ?Multumiri pt. eventualul raspuns!
steliana65- Mesaje : 5
Data de înscriere : 23/11/2009
e vorba de grupa la nivel de şcoală. Nu ştiu dacă liderul şcolar e plătit, dar mi-aţi dat o idee ca să mă interesez. Nu de alta dar greul la noi îl duce judeţul (trăiască!!!). Liderul şcolar este yes-manul patronatului.
punctajul (la gradaţii) la noi a fost de 2pct ptr sindicalist cu activitate naţională, 1pct lider şcolar, 0,5 pct ptr membru sindicat cu activitate judeţeană (mitinguri, pichetări şi cred că pe bază de adeverinţă de la liderul judeţean)
punctajul (la gradaţii) la noi a fost de 2pct ptr sindicalist cu activitate naţională, 1pct lider şcolar, 0,5 pct ptr membru sindicat cu activitate judeţeană (mitinguri, pichetări şi cred că pe bază de adeverinţă de la liderul judeţean)
Subiecte similare
» Ce se mai poate face?
» SE MAI POATE FACE PRETRANSFER IN ANUL 2012?
» cotizatia sindicala
» Care este realitatea despre UNIV.SPIRU HARET cu Acreditarea si ce trebuie sa facem cei care mai avem un an si terminam? Care va fi soarta noastra?
» se poate????
» SE MAI POATE FACE PRETRANSFER IN ANUL 2012?
» cotizatia sindicala
» Care este realitatea despre UNIV.SPIRU HARET cu Acreditarea si ce trebuie sa facem cei care mai avem un an si terminam? Care va fi soarta noastra?
» se poate????
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum