institutor sau profesor?
2 participanți
Pagina 1 din 1
institutor sau profesor?
Buna ziua,
Am terminat lic teoretic, am rmat Fac de Litere pe care am absolvit-o cu dipl de Licenta, am modulul pedagogic iar in 2008 am terminat Stiinte ale Educatiei, specializarea Ped Inv Primar si Prescolar.
Va rog sa imi spuneti cum voi fi incadrata de la 1ian 2010?
va multumsc.
Anca
Am terminat lic teoretic, am rmat Fac de Litere pe care am absolvit-o cu dipl de Licenta, am modulul pedagogic iar in 2008 am terminat Stiinte ale Educatiei, specializarea Ped Inv Primar si Prescolar.
Va rog sa imi spuneti cum voi fi incadrata de la 1ian 2010?
va multumsc.
Anca
avoinea2000- Mesaje : 2
Data de înscriere : 03/02/2010
Re: institutor sau profesor?
Astept un easpuns cat mai urgent.
Va multumesc pt intelegere.
Va multumesc pt intelegere.
avoinea2000- Mesaje : 2
Data de înscriere : 03/02/2010
Re: institutor sau profesor?
Vin si eu cu o întrebare. Am obsolvit Facultatea de Pedagogie /Psihologie specializarea Pedagogie și Liceul Pedagogic de 5 ani. Cum voi fi plătită de la 1 ianuarie 2010? Este lgea valabilă să fim renumerate conform studiilor și legii? / profesor învățământ preșcolar?. Eu nu am urmat studii superioare să trec la alt nivel de învățământ ci de a primi mai mulți bani (am 32 de ani vechime ). De ce nu se respectă legea, eu nu văd mărire de salariu _ cer să fiu plătită conform studiilor. Sunt cadre didactice cu institut de 3 ani după liceul teoretic și sunt profesori. Dacă nu ne îmbătau cu apă rece, nu era nici o problemă pentru că nu speram atunci când m am înscris la facultate că vom fi plătiți ca profesori dar dacă s au gândit la noi ”cenușăresele” (scuze pentru colegele mele educatoare)să se aplic legea.
Vă mulțumesc anticipat,
Cu respect,
S.B
Vă mulțumesc anticipat,
Cu respect,
S.B
2580725510036- Mesaje : 2
Data de înscriere : 04/02/2010
Subiecte similare
» Profesor sau institutor I?
» INSTITUTOR II, I, sau PROFESOR
» Ajutor pentru a scrie pe forum