Codul educatiei

In jos

Codul educatiei

Mesaj  Graziella la data de Dum 16 Aug 2009 - 12:54

Foarte interesant, dar si stupid noul cod al educatiei. Sunt curioasa cine si pe ce criterii va putea fi selectat pentru acel stagiu pregatitor (de un an). Ce va mai trebui sa mai faci ca sa reusesti sa treci si de etapa asta.
Pacat ca personalului didactic deja titular si cu vechime nu-i pasa de cei ce vor sa vina si o lasa pe d-na ministru sa-si bata joc in halul asta de cei ce chiar vor sa intre in invatamant cu dorinta de a se dedica copiilor. Domnia sa cu siguranta nu are ce cauta in acest minister, oricare ar fi postul pe care l-ar putea ocupa, cu atat mai putin postul pe care il ocupa in prezent.
Sunt profund indignata de circul gratuit pe care il performeaza doamna ministru!

Graziella

Mesaje : 8
Data de înscriere : 28/05/2009
Localizare : Bucuresti

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

Re: Codul educatiei

Mesaj  Tivadar Emanuel la data de Lun 17 Aug 2009 - 20:46

Am si eu niste nedumeriri:
1. Ştim prea bine că există școli care au nevoie de profesori pentru doar câteva ore (acele posturi incomplete). Ei bine, poți oare să urmezi acel an de stagiu cu doar câteva ore, ca mai apoi să dai acel examen din etapa a doua?
2. Cum adică viitori profesori își vor alege un mentor? Va exista o listă de mentori și va fi din nou o sedință în care fiecare își va alege un mentor, în funcție de rezultatele de la facultate sau în funcție de ce anume … sau … în fine... cum se va face oare selecția ?
avatar
Tivadar Emanuel

Mesaje : 23
Data de înscriere : 12/06/2009

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum