CONDITII LA PRETRANSFER
5 participanți
Pagina 1 din 2
Pagina 1 din 2 • 1, 2
CONDITII LA PRETRANSFER
am inteles ca totusi in 2 sapt va fi o OU care sa reglementeze transferul indiferent de nivel si mediu.As dori sa stiu ce art, din metodologie permite transferul pe un post cu viabilitate mai mica de 4 ani si daca se poate realiza pe doua scoli(fractiuni de posturi)
latzusca- Mesaje : 12
Data de înscriere : 30/03/2009
Re: CONDITII LA PRETRANSFER
Sunt titulara in invatamantul prescolar. Am absolvit intre timp Facultatea Psihologie si Stiintele Educatiei, sectia pedagogie, a Universitatii Bucuresti, la cursuri de zi. In prezent sunt studenta la master in domeniul Management si Evaluare Educationala tot la Universitatea Bucuresti, pe locuri bugetate. Am gradul II dat in anul 2005. Conform noii ordonante de urgenta ma pot pretransfera la cerere pe un post de consilier scolar? In acest an sunt pe un asemenea post , dar cu detasare. Multumesc pentru raspuns.
mada1979- Mesaje : 11
Data de înscriere : 07/04/2009
Multumesc frumos pentru raspuns. Nu stiam sigur ce inseamna program de formare/perfectionare in varianta ordonantei. Sa inteleg ca aceasta ordonanta inca nu a fost votata? Pe sit la edu este pusa si scrie undeva "Guvernul României adoptă prezenta ordonantă de urgentă."..Asta ce inseamna? Este adoptata sau nu?
Si inca ceva..pot sa imi iau la pretransfer un post care are o viabilitate mai mica de 4 ani? Postul fiind vacant, desigur.
Le: S-a votat sau nu astazi vestita ordonanta? Conform metodologiei stiu sigur ca pot sa cer un post de consilier scolar prin pretransfer, dar ma interesa daca totusi a fost votata.
Le: S-a votat sau nu astazi vestita ordonanta? Conform metodologiei stiu sigur ca pot sa cer un post de consilier scolar prin pretransfer, dar ma interesa daca totusi a fost votata.
Multumesc! Fara gratuitati va spun ca am gasit si eu un lider de sindicat care raspunde mesajelor. Va multumesc ca existati!
multumesc
si ma scuz de pe acuma ptr mai tarziu, cand poate nu o sa pot fi asa prompt.
depinde de federatie
si ma scuz de pe acuma ptr mai tarziu, cand poate nu o sa pot fi asa prompt.
depinde de federatie
pretransfer 2 scoli
pretransferul pe doua scoli(cu viabilitate 1 an sa iasa 18 ore) se poate face doar in conditiile in care sunt in restrangere de activitate?P.S.restrangere inseamna sub 9 ore sau sub 18?
PRETR.
DECI PRETR.PE DOUA SCOLI SE PIOATE FACE DOAR PT CEI CU RESTRANGERE?
daca eu nu ma aflu in restrangere pot sa ma pretransfer pe doua scoli ca sa fiu mai explicita?liviumarianpop a scris:evident, daca nu exista pot cu 18 ore in aceasi unitate
daca cele doua scoli se afla sub acelasi cod.
In metodologie scrie clar. persoanele titulare in doua sau mai mute unitati sunt vizate de restrangere
In metodologie scrie clar. persoanele titulare in doua sau mai mute unitati sunt vizate de restrangere
pretransfer
si totusi mult asteptata ordonanta se lasa asteptata.Oare cateva zile sau.........un an?
Nu mai am ce sa raspund
Nu intrat nici azi in guvern
Se amana inca o saptamana.
Oare a cata?
Oare mai avem sperante.
Deja se vede dezinteresul MECI-ului pentru cadrele didactice.
Nu intrat nici azi in guvern
Se amana inca o saptamana.
Oare a cata?
Oare mai avem sperante.
Deja se vede dezinteresul MECI-ului pentru cadrele didactice.
Pai daca se mai amana cu inca o saptamana iar se vor decala datele de pretransfer? Deja e prea mult.
din pacate asa e. Mai ales ca trebuie modificata si metodologia. Ceva timp ar fii. Insa se aprobe macar, miercurea viitoare
Pai daca se aproba miercurea viitoare cand se mai modifica metodologia? Sau iar se va modifica pe sub mana sa stie numai cei "vizati", ca anul trecut? Aveam pretransferul facut de anul trecut daca aflam la timp... Ar fi pacat, anul trecut domnii inspectori si lideri de sindicat si-au tot luat posturi, anul asta prostimea sta cu frica in san .
Poate ne explicati motivul pt care se tot amana...Forma a ramas aceeasi? Ma refer strict la pretransfer. Metodologia de anul acesta imi da voie, chiar si fara ordonanta, sa trec pe un post de profesor consilier, eu fiind titulara educatoare? Eu asa stiu, dar astept un raspuns avizat.
Poate ne explicati motivul pt care se tot amana...Forma a ramas aceeasi? Ma refer strict la pretransfer. Metodologia de anul acesta imi da voie, chiar si fara ordonanta, sa trec pe un post de profesor consilier, eu fiind titulara educatoare? Eu asa stiu, dar astept un raspuns avizat.
nu stiu l ace "vizati" va referiti.
In mare si esenta e acelasi proiect.
Da. va puteti transfera si fara ordonanta.
In mare si esenta e acelasi proiect.
Da. va puteti transfera si fara ordonanta.
Anul trecut, in Bucuresti, metodologia s-a trimis pe retea la o zi dupa ce expirase termenul de depunere a dosarelor. Sau cel putin asa a ajuns pe fax la noi in gradinita.
Va urez un Paste fericit, cu bucurii si sanatate.
Va urez un Paste fericit, cu bucurii si sanatate.
destul de rau
inseaman ca e o problema la Capitala
Sper ca anul acesta sa nu se repete
pretr
liviumarianpop a scris:destul de rau
asa sperati ca ramane ordonanta pe sapt.viitoare sau stiti din surse oficiale?
Pagina 1 din 2 • 1, 2
Pagina 1 din 2
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum