CONDITII LA PRETRANSFER
5 participanți
Pagina 2 din 2
Pagina 2 din 2 • 1, 2
sa fie sau sa nu fie....OUG?
Buna ziua!
Am inteles ca astazi sau maine e ultima sansa pt acea OUG ce permite pretransfer rural-urban.
Eu ma numar printre acele persoane ce s-au titularizat cu nota sub 7(6.90 )... insa ulterior am obtinut la un concurs national media 8,50
Tare mult as dori sa se tina cont de acest aspect in cazul emiterii OUG
Domnul LMP aveti vreo putere de decizie in a sugera acest lucru celor din camera deputatilor ce emit astfel de ordonante?
Am inteles ca astazi sau maine e ultima sansa pt acea OUG ce permite pretransfer rural-urban.
Eu ma numar printre acele persoane ce s-au titularizat cu nota sub 7(6.90 )... insa ulterior am obtinut la un concurs national media 8,50
Tare mult as dori sa se tina cont de acest aspect in cazul emiterii OUG
Domnul LMP aveti vreo putere de decizie in a sugera acest lucru celor din camera deputatilor ce emit astfel de ordonante?
kronikom- Mesaje : 4
Data de înscriere : 19/04/2009
Varsta : 52
Localizare : Ramnicu Sarat
Re: CONDITII LA PRETRANSFER
sa vedem aparuta ordonanta.
Sia apoi sa modificam metodologia de miscare de personal.
Sia apoi sa modificam metodologia de miscare de personal.
Sa inteleg ca ordonanta a fost votata? Daca am gradul didactic II obtinut in anul 2005 ma pot pretransfera pe un post de profesor consilier, eu fiind titulara in invatamantul prescolar?
mada1979- Mesaje : 11
Data de înscriere : 07/04/2009
pretransfer
Nu este corect sa conteze nota de la titularizare in cazul acestui ,,pretransfer,, si nu neaparat domiciliul? Daca tot se incearca o reglementare a situatiei pentru cei care au obtinut note mari la concurs si doar in acest an , atunci de ce se mai intocmesc dosare de punctaje? Sa se ia in considerare notele obtinute si ....poate mai schimbam doar ceva in denumirea ,, actiunii,,
claudiu- Mesaje : 1
Data de înscriere : 27/04/2009
transferul se face in baza dosarului. nota e necesara ptr a se putea face transferul, evident in ordinea punctajului
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Pagina 2 din 2
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum